Havazin

Hóbuckák között pihent Kiss Ramóna

rtl.hurtl.hu

2015. január 23. 10:23

A Barátok közt Zsófija egy egészen új szerepben tűnik fel, ahogy eddig még soha nem láthattuk.

A sorozatsztár a férfi szívek után most Innerkrems lejtőit is meghódította. Tériszonya ellenére csak úgy hasított a pályákon, és magabiztosan mozgott a meredekebb síterepen is. A férfiak szívesen forgolódtak körülötte, már aki tudta vele tartani a tempót. Először a Havazin műsorvezetője, Világi Péter követte csúszásait, majd a jövő nagy reménysége, az alpesi síző, Kékesi Marci vette a szárnyai alá.

A zord idő, a havazás, és a szél ellenére a síelők idén is felcsatoltak, hogy összemérjék tudásukat a mára már hagyománnyá váló Média Kupán. A versenyről természetesen beszámolunk a Havazinban, valamint a legutóbbi Világkupa futam legizgalmasabb pillanatait, és legnagyobb eséseit is megmutatjuk.

A hétvégi futam magyar vonatkozása, hogy Miklós Edit kiváló formában versenyzett az olaszországi Cortina d’Ampezzoban. Az első versenynapon lesiklásban a 20. lett, majd két nap múlva a következő lesikló versenyen bravúros sízéssel a 16. helyen végzett, ezzel pedig a szezon legjobb eredményét produkálta. A harmadik versenynapon Super G-ben a 24. helyen csúszott be a célba, így ebben a szakágban is megszerezte első pontjait. A magyar olimpikon a verseny után exkluzív interjút adott a Havazinnak, akárcsak az amerikai Lindsey Vonn, aki rekordot döntve, pályafutása 63. VK-győzelmét aratta, ugyancsak Cortina d’Ampezzoban.
De nem csak a nők, hanem a férfiak is rajthoz álltak a hétvégén. Ők a svájci Wengenben versenyeztek, vagyis a Világkupa leghosszabb lesiklópályáján, ahol mindig történik valami rendkívüli. A Havazinban megmutatjuk, hogy a mezőny hogyan teljesítette a pályát, és közöttük ki volt a nyerő.

Ramóna kalandja az osztrák Alpokban, és a 12. Média Kupa krónikája szombaton 12:10-kor az RTL Klubon!

A havas magazin adásait visszanézheted az RTL Moston.

További információk a www.havazin.hu-n!
 
#Havazin#innerkrems#lékai-kiss ramóna#miklós edit#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk