Havazin

Miklós Edittel és a Mikulással indul a Havazin 10. évada!

rtl.hurtl.hu

2014. december 2. 16:13

Megmutatjuk a lappföldi alpesi sí Világkupa futam legizgalmasabb pillanatait, Miklós Edit nyomába eredünk és Tóth Gabi első síóráit idézzük fel.

Idén jubilál a Havazin símagazin az RTL Klubon. A vasárnap kezdődő évad érdekessége, hogy az alpesi síversenyek nagyobb szerepet kapnak majd az adásokban, de a hobbisízőknek is értékes síterep információkkal szolgálnak a műsorkészítők. A hírességek pedig első síélményeikkel térnek vissza.

A 10 éve alatt a legkülönbözőbb téli sportokat hozták el a Havazin készítői: bemutatták a környék és a nagyvilág legjobb sípályáit, extrém sportokat, és megtanítottak számtalan hazai hírességeket síelni.

A szezon első adásában Európa egyik legészakibb sípályáját láthatják, és az ott megrendezett alpesi sí Világkupa futamot. Idén ugyanis a magyar sízőink sikerei miatt nagyobb hangsúlyt kapnak a műsorban az alpesi síversenyek, de a tízedik év kapcsán visszatekintést is láthatnak majd sztárjaink első hóra állásáról is.

A műsor felidézi a finn Leviben megrendezett verseny leizgalmasabb pillanatait, és megszólalnak a sportág kiválóságai, köztük az olimpiai bajnok Mikaela Shiffrin és Tina Maze, a többszörös világbajnok Marcel Hirscher, valamint a sérüléséből felépült Lindsey Vonn.

Kameránk az olimpiai 7. helyezett alpesi sízőnkkel, Miklós Edittel volt a szezonkezdés előtti utolsó, Magyarországon eltöltött napján. A sportoló december első hétvégéjén a kanadai Lake Louise-ban kezdi meg a szezont, ahol lesiklásban és super-g-ben versenyez majd a női Világkupa mezőnye.
Hogy milyen várakozásokkal tekint a szezonra, arról Edit részletesen mesél a Havazinban.

A műsorban a hobbisízők is számos érdekességet tudhatnak meg síterep ajánlónkból, a finnországi Levit ismerhetik meg, melyet nem csak a profi sízők kedvelik. Az Északi-sarkkörtől 170 km-re északra, Helsinkitől 1000 km-re található a páratlan természeti adottságokkal rendelkező síparadicsom.

Idén is megmutatjuk, ki hogyan boldogul a lejtőkön. Az első adásban az X-Faktor mentorának, Tóth Gabinak első eséseit is láthatják. A kiváló énekesnőnek felejthetetlen pillanatokat szerzett a sí tanulás, melyet Debreceni Zita irányítása alatt szinte tökélyre fejlesztett az egyik osztrák síparadicsomban, Innerkremsben.

A Havazin 10. évadjának első adása december 7-én, vasárnap 12.15-kor kezdődik az RTL Klub-on.

További információk a www.havazin.hu-n!

Címlapról ajánljuk