Havazin

Sí-Faktor nap Feróval és D. Tóth Andrással

rtl.hurtl.hu

2014. január 23. 19:33

Ezúttal az RTL Híradó műsorvezetőjét vitte magával Nagy Feró síelni. Cortina d'Ampezzo volt kalandozásaik helyszíne.

Az olaszországi Cortina síparadicsom lenyűgözte Andrást és Ferót. A sícentrum öt kisebb síterületből áll, melyek egymással felvonókkal, illetve síbusz-hálózattal vannak összekötve. A Cortina síterület további sportolási lehetőségekkel várja a téli sportok szerelmeseit: olimpiai korcsolyapálya és bobpálya, a "Cortina Adrenalin Center", jégfalmászás, sífutás, jégteke, téli túraútvonalak és fedett uszoda.

Feróékat egy temperamentumos síoktató vette kezelésbe, aki arra vállalkozott, hogy a két magyarnak megtanítja a bajnokok technikáját, ám a gyakorlás alatt a térdhajlítással és a bothasználattal mindkettejüknek meggyűlt a baja.

Aztán célba vették az egyik olimpiai pályát, majd testközelből vizsgálták meg azt a sziklát, ahol a Függő játszma című filmet forgatták a 90-es években Sylvester Stallone-val a főszerepben.
Oktatójuk, Paulo javaslatára Andrásék nekivágtak a csúcsnak, hogy meghódítsák a Dolomitok királynőjét, a Marmolada gleccsert.

Hogy mit történt a kalandos túra végén a fiúkkal, és Nagy Feró miért került ismét bajba, kiderül a Havazinból, melyben a tavalyi alpesi Világkupa győztes osztrák Marcel Hirscherrel is láthatnak interjút, ráadásul beszámolunk a téli olimpiára utazó versenyzőink felkészüléséről is.

A Havazin adásait visszanézheti az RTL Moston.

Még több információt a műsorról a havazin.hu oldalon talál.
#Havazin#d.tóth andrás#nagy feró

Címlapról ajánljuk