Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Fegyverrel támadtak az RTL sztárjára, Sváby Andrásnál pedig halálos betegséget diagnosztizáltak gyerekkorában

rtl.hurtl.hu

2023. június 28. 16:34

Újabb titkaikról rántották le a leplet a hazai sztárvilág képviselői. Sváby Andrásnak például fogalma sem volt arról, hogy min mennek keresztül szülei, amikor kezükbe vették véreredményét. Hajdu Steve elformálódott testrészéről vallott, miközben kiderült, hogy lányok tucatjai voltak kíváncsiak Frohner Fecó legféltettebb testrészére.

Gyerekkorában egy téves orvosi lelet miatt a szülei azt hitték, hogy súlyos leukémiás, ezért elvitték őt egy vacsorára, hogy kicsit megédesítsék az utolsó napjait. Bármit kérhetett, ezért ő egy téliszalámi tálat rendelt, mert akkoriban az volt a kedvence. Szinte hányásig tömte magát téliszalámival. Másnap kiderült, hogy a vérvizsgálat eredménye téves volt és semmi baja

– avatta be az egyik híresség titkába Sebestyén Balázs vendégeit a Gyertek át! című műsorában.

Hajdu Steve kizárta, hogy Megyeri Csillával történt volna meg ez az eset, hiszen ő debreceni, és ott téliszalámi helyett debreceni párost esznek az emberek. Papp Gergő pedig azonnal kikérte magának a feltételezést is, hiszen ő fiatalabb annál, hogy igaz legyen rá ez az állítás.

Akkoriban ritkaság volt a téliszalámi. Elvittek a budapesti Körszállóba, csak ott lehetett kapni. Baromi drága volt, az utolsó pénzükből vettek nekem téliszalámit 

– elevenítette fel gyerekkori emlékeit vidáman Sváby András, aki akkor nem értette, miért vitték oda a szülei.

A gyerekkori traumák Papp Gergőt sem kerülték el:

„Fiatal korában lufiárus volt egy búcsúban, de egy helyi bűnbanda kinézte magának. Letámadták, elvették az összes lufiját és a teljes bevételt is” – mesélte róla Balázs.

A következő történet viszont nem a múltban, sokkal inkább a jelenben kísérti a Gyertek át! egyik vendégét:

„Utálja, hogy Batman segge van. Szerinte a feneke úgy néz ki, mint mikor a denevérember leereszti a szárnyait, és azok szomorúan lógnak a föld felé. Akármit csinál vele, nem tud kerekebb lenni. Ha rajzolna két szemet, olyan lenne, mint Horst Tappert arca.”

Csillán volt a sor, hogy kitalálja, vajon kire igaz ez az állítás az ellenfelei közül.

Steve most lefogyott, lehet, hogy kicsit meg van ereszkedve a popó.

Erre a színész csak ennyit tudott mondani:

„Amióta lefogytam, olyan testrészem lóg meg nyúlik le, amire nem számítottam. Néha, amikor hátrafelé megyek, rálépek a saját seggemre.”

A vendégek között akadt olyan is, akinek egyáltalán nem volt oka panaszra, ha már a testrészek kerültek szóba – ugyanis a lányok a csodájára jártak, amikor csak tehették.

Testnevelésórán a tanár sokszor megbüntette függeszkedéssel, és mivel mindig boxeralsót, és viszonylag rövid tornagatyát hordott, kilógott a kis himbilimbije. A lányok rendszeresen alá ültek, hogy mindent jól lássanak.

Először próbálták megvádolni Dombit, hogy ez csakis vele történhetett, de Hajdu Steve azonnal eloszlatta a gyanút: „Fel van mente a Dombi tornából.”

Kabát és Balázs pedig nem tudtak rájönni, hogy Frohner Fecó túl nagy golyója, vagy inkább a túl kicsi nadrág okozta ezt a traumát a fodrász számára.

A Gyertek át! – A sztárvetélkedő legújabb része már streamelhető az RTL+ felületén.

 

#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő#sebestyén balázs#Gyertek át!#rtl#papp gergő#kabát péter#hajdu steve#frohner fecó#Dombóvári istván#pásztor anna#megyeri csilla#sváby andrás#boom a szájba

Címlapról ajánljuk