Gazdaság

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata egymilliárd forintot vett ki közös cégükből

rtl.hurtl.hu

2024. június 11. 7:22

Ez már a harmadik év, hogy egymilliárdos osztalék fizetett ki magának Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata. 

Több mint egymilliárd forint osztalékot vett ki Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a Tpo News Hungary nevű cégükből, ami a twn.hu bulvárlapot adja ki – írta a K-Monitor. Ez a választás másnapján közzétett pénzügyi beszámolójukból derült ki. A cégnek 80 százalékban tulajdonosa Rogán-Gaál, 20 százalék pedig Sarka Katáé.

Brutális nyereségek

A cég adózott eredménye 2019-ben 151 millió, 2020-ban pedig már 561 millió forint volt, a rákövetkező évben pedig átlépte az egymilliárd forintot. Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata 2021-ben is egymilliárd forint osztalékot vett ki a cégből, és 2022-ben is egymilliárd forintot vett ki a cégből.

A twn nevű, profilját tekintve bulvároldal egyébként viszonylag szerény, pár tízezres olvasottságú médium. Az elmúlt egy hónap legjobb napján 44 ezren olvasták őket, de volt olyan is, amikor 2 ezren sem. Összehasonlításképpen: a nagyobb és közepes híroldalaknak is százezres napi olvasottsága van. 

Nyitókép: Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsűri tagjai a 2024. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján Budapesten, a Sunhill Bistro & Skybarban 2024. május 29-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

#Gazdaság#rogán-gaál cecília#sarka kata#egymilliárd forint#Top News Hungary#osztalék

Címlapról ajánljuk