Gazdaság

Idén is Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója lett a legbefolyásosabb női médiaszereplő

rtl.hurtl.hu

2024. március 28. 10:36

Grósz Judit digitális területekért felelős vezérigazgató-helyettes 7. lett ugyanebben a kategóriában. A lista 10. helyét pedig Hámori Barbara, a Scripted Productions alapítója és vezetője szerezte meg. A producer a hamarosan képernyőre kerülő The Floor - Csak egy maradhat című vadonatúj RTL-es műsoron dolgozik éppen.

Ismét elkészítette a hazai üzleti és kulturális élet, valamint a média legbefolyásosabb női szereplőinek listáját a Forbes. A média kategória első helyezettje 2024-ben is Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója lett. Vidus Gabriella 10. éve, a lista indulása óta vezeti ezt a rangsort.

Grósz Judit digitális területekért felelős vezérigazgató-helyettes 7. lett ugyanebben a kategóriában. Idén már második alkalommal szerepelt a listán, tavaly is a 7. pozíciót szerezte meg.

A lista 10. helyét Hámori Barbara, a Scripted Productions alapítója és vezetője szerezte meg. A producer a hamarosan képernyőre kerülő The Floor - Csak egy maradhat című vadonatúj RTL-es műsoron dolgozik éppen.

„Köszönöm a Forbes szerkesztőinek és a zsűrinek, hogy immár 10. alkalommal választottak a legbefolyásosabb női vezetőnek média kategóriában. Gratulálok Grósz Juditnak, Hámori Barbarának és mindenkinek, aki ott van a Forbes listáin! Megtisztelő velük együtt szerepelni ebben a rangsorban. Az RTL-nél rengeteget dolgozunk azért, hogy folyamatosan fejlődjünk és megőrizzük meghatározó pozíciónkat a piacon. Ez a helyezés ismét egy visszajelzés a vállalatunk számára, hogy jó úton járunk” – mondta Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója.

Nyitókép: RTL

#Gazdaság#vidus gabriella#grósz judit#forbes#befolyás#Vállalati hírek#hámori barbara#The Floor - Csak egy maradhat#legbefolyásosabb

Címlapról ajánljuk