Gazdaság

Milliós bukta Shane Tusup törökbálinti biznisze, de több vasat tart a tűzben

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 1. 6:27

Az edző is megszólalt a Pest megyei üzleti fiaskóról, a saját ginmárkájával azonban már a nemzetközi piacra készül.

Hiába a februári megnyitó, a Shane Tusup nevével fémjelzett törökbálinti autómosó alig több mint egy hónapot ért meg, az éttermét pedig meg sem nyitották, írta meg a Blikk.

„Ez indítja el az új Black Diamond Luxury Lifestyle márkánkat. Egy márka, ami átlép több iparágba” – idézi a lap Shane Tusup a megnyitón elhangzott szavait. Tusup az Árpád hídnál is nyitott egy hasonló autómosót, ami példásan üzemel, a Pest megyei részleg azonban bezárt.

Informátoruk szerint a magas bérleti díj és az ügyfélkör nem volt összhangban. A bevásárlóközpont nemrég nyílt, még nem futott fel annyira, hogy sokan járnának ide akár kocsit is mosatni. Úgy tudja, nem érte meg fenntartani az autómosót. 

A Blikk információi szerint a szintén a bevásárlóközpontba tervezett nagyszabású lounge étterem és kávézó esetében sem jöttek be az edző számításai. A megnyitót előbb februárra, majd júniusra tervezték, jelenleg pedig az ajtóra függesztett táblán keresnek új bérlőt. Tusup állítólag hónapokig fizette a bérleti díjat a még bezárt helyiség után, sőt már a bútorokat is oda szállíttatta, ám a megnyitót hiába várták a látogatók.

Az üzleti életben már csak úgy működnek a dolgok, hogy van, amikor az embernek át kell gondolnia, hogy az adott lehetőséggel él-e vagy sem

– mondta a lapnak Shane Tusup, hozzátéve, hogy az áprilisban nyitott második autómosója  viszont beváltotta a hozzá fűzött reményeit, a lounge étterem ötletét sem vetette el, és nagyon büszke a saját ginmárkájára, amellyel több díjat is nyert, és tervei szerint hamarosan a nemzetközi piacra is betör vele.

Az edző és Szabó Zsófi szakítása év elején még címlapon volt Londonban:


 

Nyitókép: Czeglédi Zsolt / MTI

#Gazdaság#autómosó#shane tusup#üzlet#törökbálint

Címlapról ajánljuk