Gazdaság

Ismét Vidus Gabriella lett a legbefolyásosabb médiaszereplő a Marketing&Media listáján

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 21:21

Vidus Gabriella ismét az első helyen végzett a Marketing&Media „TOP50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listáján. Az RTL Magyarország vezérigazgatója kinevezése óta minden évben, idén hetedik alkalommal végez az első helyen. Az RTL további 4 felsővezetője, Kolosi Péter, Dudás Gergely, Grósz Judit és Kotroczó Róbert szintén a legbefolyásosabbak között szerepelnek.

Idén hetedik alkalommal szerepel Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Marketing&Media magazin TOP50 rangsorának élén. Ezzel 2023-ban is ő lett a hazai médiaipar legbefolyásosabb szereplője a szaklap által felkért bizottság szavazatai alapján.

Az RTL Magyarország további négy felsővezetője is szerepel a listán. Kolosi Péter tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes a 8. helyen végzett. Dudás Gergely bevételekért felelős vezérigazgató helyettes a lista 10. helyén szerepel. Grósz Judit digitális területekért felelős vezérigazgató-helyettes idén a 34. helyet szerezte meg. Kotroczó Róbert hírigazgató pedig a 39. helyen szerepel.

A teljes rangsor 10 százalékát az RTL szakemberei adják. Közülük hárman, Vidus Gabriella, Kolosi Péter és Dudás Gergely az első 10-ben is benne vannak.

Az RTL Magyarország és vezetősége ezúton is gratulál a TOP50 lista minden helyezettjének.

Nyitókép: RTL

#Gazdaság#rtl#Marketing&Media#Top50#Toplista#vidus gabriella#kolosi péter#dudás gergely#grósz judit#kotroczó róbert

Címlapról ajánljuk