Gazdaság

Brutális videón a BMW-s baleset, ami megölt egy 14 éves lányt

rtl.hurtl.hu

2023. május 19. 8:25

Az autót egy 16 éves fiú vezette, aki több mint százzal csapódott neki egy parkoló furgonnak New York egyik utcáján. A BMW teljesen szétnyílt a becsapódástól. 

Térfigyelő kamera örökítette meg, hogyan csapódik egy út szélén parkoló autóba egy óriási sebességgel haladó BMW, amit egy 16 éves fiú vezetett New Yorkban – jelentette a helyi sajtó. A balesetben egy 14 éves lány halt meg, aki a becsapódás után kizuhant a járműből.

A felvételen látni, ahogy a nagy sebességgel haladó BMW 325i sofőrje a többsávos úton elveszíti az irányítást a jármű felett, amikor megkerül egy kamiont, kicsúszik a szélső sávba, és ott már nem tudja elkerülni az ütközés az ott parkoló furgonnal. Az autó az oldalával csapódott neki, olyan erővel, hogy teljesen megsemmisült.

A videón látni, hogy a karosszéria teljesen szétnyílt, ahogy az ütközés szétnyírta. Egy szemtanú a New York Postnak nyilatkozva közölte: Még soha nem láttam egy autót így kettétörni.


A balesetben a 14 éves Fortune Williams kirepült az autóból. A mentők az utcán fekve találtak rá, súlyos fejsérüléssel, és már nem tudták újjáéleszteni. Az autót vezető 16 éves túlélte az ütközést, és stabil állapotban fekszik a kórházban.

Nyitókép: NYPost

#Gazdaság#bmw#baleset#new york#ütközés

Címlapról ajánljuk