Gazdaság

„Nagy szomorúság ennyi értéket veszni látni” – végleg bezár a soproni Lövér Szálló

rtl.hurtl.hu

2022. október 6. 18:07

Majdnem 40 év után lakat kerül az ajtókra. 

Eleinte úgy tűnt, hogy bizonytalan ideig, de most kiderült, hogy végleg bezár a soproni Hotel Lövér, miután az éves energiaköltségük 80 millióra 420 millióra nőtt volna, és ezt nem tudták volna kigazdálkodni.

Honlapjukon azt írják, a tőlük független külső körülmények kedvezőtlen alakulása végleg térdre kényszerítette őket, így szomorú kötelezettségüknek eleget téve tájékoztatják a vendégeiket, hogy hosszú évek sikeres együttműködését követően közös megegyezéssel megszüntették a szállodára vonatkozó üzemeltetői/bérlői szerződésüket a tulajdonos Danubius Hotels és az bérlő/üzemeltető Bartha Hotel Kft. között.

Ennek értelmében a soproni Lövér Szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad vendégeket, ajtajára 39 év után lakat kerül.

Azok részére, akik rendeléseiket előlegfizetéssel garantálták, a befizetett előlegüket levonások nélkül visszafizetik – tették hozzá. 

Ezúton köszönjük meg a tulajdonosok, munkatársaink, de mindenek előtt az önök kitartó támogatását. A kialakult kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük, egyúttal jó egészséget kívánunk munkatársaink nevében is, és több mint 8 év után mi is búcsúzunk Önöktől: Bartha Mária és Bartha György. Nagy szomorúság ennyi értéket veszni látni!

– írták.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Baranyai Balázs

#Gazdaság#lővér szálló#sopron#rezsicsökkentés-csökkentés#hotel#vendéglátás#szálloda

Címlapról ajánljuk