Gazdaság

Kiderült, ki Várkonyi Andrea cégének legnagyobb megbízója

rtl.hurtl.hu

2022. március 18. 8:00

A White Dog Media Reklámügynökségnek nincsen honlapja, sem közösségi médiás felületei. Munkái viszont vannak. 

Kizárólag a Mészáros-csoport tagjai adnak munkát a Várkonyi Andrea által alapított White Dog Reklámügynökségnek, aminek egyelőre se honlapja, se közösségi médiás felületei nincsenek és nem tagja egyik reklámos érdekvédelmi szervezetnek sem – írja a hvg.hu.

A lap feleleveníti: a 2020 szeptemberében, Várkonyi Andrea és egy magánszemély által alapított reklámügynökség ígéretesen indult: három hónap alatt 127 millió forint bevételből 53 milliós nyereségre tett szert, amiből 47 millió forintot ki is vettek osztalékként. 

Az eredetileg egy érdi címre bejegyzett ügynökség három hónap elteltével, 2020 decemberében költözött be a Mészáros-csoport tulajdonában lévő pesti, Andrássy úti villába. Ekkoriban kapta meg a Mészáros és Mészáros Kft. társadalmi felelősségvállalási feladatainak ellátását, 2021-ben pedig már annak a Gallicoopnak készített tévéreklámokat, amelyet néhány hónappal korábban szerzett meg Mészáros Lőrinc. A hvg.hu szerint egyik esetben sem lehetett hallani arról, hogy a megbízást bármilyen szakmai versenyeztetés megelőzte volna.

Az ország leggazdagabb embere, a közbeszerzések egyik nagy nyerteseként emlegetett és Orbán Viktor miniszterelnök barátjaként is ismert Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea az Alcsúti Arborétumban házasodott össze tavaly. Az RTL Híradó riportja szerint a helyszínt már korábban lezárták és elkerítették, a környező utakon több autóból biztonságiak figyeltek. A vendégek egy részét sötétített ablakú kisbuszok szállították, de egy emeletes busz és több luxusautó is megjelent. A meghívottak többszintű beléptetési rendszeren keresztül juthattak be az esküvőre. 


Várkonyi Andrea a reggeli korábbi műsorában arról beszélt: újra boldog.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Gazdaság#várkonyi andrea#mészáros lőrinc#white dog media kft.

Címlapról ajánljuk