Fókusz

„Az embereknek megmutathattam, hogy az influenszer nem feltétlenül egy negatív dolog” – Varga Rebeka lett Miss Influencer Hungary

Maár LauraMaár Laura

2024. június 17. 20:27

A celebzsűri egyöntetű döntése alapján szombat este Varga Rebeka fejére került fel a Miss Influencer Hungary királynőjének járó korona. A 28 éves édesanya az eredményhirdetés után szinte megszólalni sem tudott. Azt mondta, olyan, mintha egy álomba csöppent volna, bár bízott benne, hogy ő nyerheti a versenyt. A megashowt Dubaj után másodjára tartották meg Magyarországon. Több mint kétszázan jelentkeztek, de a döntőben csak tizenegyen léphettek a színpadra.

A Dubaj és az influenszer szó együttes pejoratív értelmét egy picit sikerült levetkőznünk

– mondta Bolyki Lilla, a Miss Influencer alapítója. A Fókusz bekukkantott a backstage-be, ahol a színpadra lépés előtti pillanatokban a lányok az izgatottságukat már leplezni sem tudták. Mindannyian más-más területről csöppentek az internet világába, de a döntős lányokban egy dolog biztosan közös: a kisujjukban van a tartalomgyártás.

Három hónapja szültem a kisfiamat, amikor ezt elkezdtem

– Varga Rebeka már a koronával a fején mesélte, hogyan indult az influenszer élet rögös útján.

Ez kőkemény munka. Aki azt gondolja, hogy az influenszer szakma csak videózgatás, azt mondom, hogy nyugodtan kezdje el, és meg fogja látni, hogy ez nem egy 8 órás munka, hanem tényleg éjszakáink mennek rá.

A szervezők hangsúlyozták, hogy a Miss Influencer nem szépségverseny, a jelentkezésnek pedig szigorú feltételei voltak: 18 éven felüli kor, magyar állampolgárság és minimum tízezer követő.

„Az embereknek megmutathattam azt, hogy az influencer szó az nem egy negatív dolog feltétlenül” – Varga Rebeka lett Miss Influencer Hungary
A zsűri balról jobbra: Balogh Levente, Rubint Réka, Kulcsár Edina és Borzi Vivien

A végső döntés a celebzsűri kezében volt. Borzi Vivien fotós, Kulcsár Edina influenszer és üzletasszony, Rubint Réka fitneszedző, valamint Balogh Levente Cápa és ásványvízmogul igyekeztek odafigyelni, hogy akinek a fejére kerül a korona, az értéket képviseljen és bizonyítsa, hogy megállja a helyét az internet egyre csak gyorsuló világában.

Nekem az a misszióm, hogy jó mederbe tereljem valahogy ezt a social média megjelenést, az influencerek megítélését. Egyszer már sikerült a vállalkozói szóval a vállalkozói létet visszaterelni a helyes medrébe, lehet, az influenszer szót is sikerül

– mondta Balogh Levente a Cápák között egyik befektetője. Hogy hogyan értékelt a többi zsűritag, kiderül a videóból.

#Fókusz#Videó#színes#celeb#influenszer#varga rebeka#dubaj#kulcsár edina#balogh levente

Címlapról ajánljuk