Fókusz

Ónodi Eszter Thuróczy Szabolcsról: Nagyon rég volt, hogy utoljára kamera előtt egymás szemébe néztünk

Fehér IstvánFehér István

2024. június 15. 20:17

Bár sokan most vasárnap az apák napjára készülnek, a Marsra magyar! című sorozatban az anyákat köszöntik, akik egy ünnepség miatt felkeresik gyerekeiket a gyárban. A legújabb epizódban Csákányi Eszter mellett feltűnik Pogány Judit, Ónodi Eszter, Jordán Adél és Martin Márta is. Őket kérdeztük a sorozatról és arról, milyen emlékeik vannak az anyák napi ünnepségekről.

Az áldokumentumfilmes elemekkel tűzdelt heti sorozat, a Marsra magyar! a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjait mutatja be. Az izgalmas forgatási helyszín – egy autóalkatrészüzem – a vendégszereplőket is ámulatba ejtette.

Csákányi Eszter mellett az új epizódban feltűnik Pogány Judit, Ónodi Eszter, Jordán Adél és Martin Márta is, akik többnyire drámai szerepeket játszanak, ezért is szerették különösen ezt a forgatást. Sőt, különleges történetekre is fény derült.

Gyerekkoromban űrhajós akartam lenni, ehhez képest váratlan fordulat, hogy színésznő lettem

– vallotta be Ónodi Eszter. A színésznő hozzátette, sok különleges helyzetben forgatott már, de ehhez hasonlóban még nem. A karaktere nem vesz részt a Mars-expedició előkészítésében, pedig őt magát régóta foglalkoztatja az űrkutatás.

Thuróczy Szabolcs utált minden olyan gyereket, aki szerepel, Ónodi Eszter pedig az űrbe készült – jön a Marsra Magyar! legújabb része
Ónodi Eszter kiskorában az űrbe vágyott. Forrás: RTL


Persze nem az ő az egyetlen, aki pályát – vagy legalábbis pályatervet – váltott. Thuróczy Szabolcs sokáig ügyvédnek készült, egy véletlennek köszönheti, hogy végül színész lett, fiatalon ódzkodott szereplésektől:

Utáltam minden olyan gyereket, aki szerepel, akit oda állítottak a kályha elé. Én labdát rugdostam a falhoz, nekem ez volt a játékom.

Különös karakterek, különös szerepek

Pogány Judit a jó csapat és a kollégák miatt vállalta ezt az epizódszereplést, no meg azért, mert Stefanovics Angélával dolgozhatott.  

Thuróczy Szabolcs utált minden olyan gyereket, aki szerepel, Ónodi Eszter pedig az űrbe készült – jön a Marsra Magyar! legújabb része
Pogány Judit Stefanovics Angélával dolgozhatott. Forrás: RTL

A sorozat fanyar egyedi humorához méltón a Marsra magyar! anyák napi ünnepsége sem lesz hétköznapi. A forgatási szünetekben a színészeket arról is kérdeztük, milyen meghatározó emlékeik vannak az anyák napi iskolai előadásokról.

Mire emlékszik Pogány Judit és Martin Márta, mit emelt ki Ónodi Eszter, és mi köze van Stefanovics Angéla kedvenc anyák napi emlékének a bécsi hűtőkhöz? Kiderül a teljes riportból, ami a fenti videóra kattintva érhető el.

A Marsra Magyar! második évadának részei vasárnaponként 17 óra 25 perctől láthatók az RTL-en, a tévés premierrel egy időben pedig az RTL+ platformon is elérhetővé válnak.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#marsra magyar#stefanovics angéla#pogány judit#ónodi eszter#sorozat#anyák napja#thuróczy szabolcs#forgatási riport#kulisszatitkok#forgatás#martin márta

Címlapról ajánljuk