Fókusz

Visszatérnek a Sztárbox bajnokai a Hell Boxing Kingsben, megvannak a műsorvezetők is

Kilyén TamásKilyén Tamás

2024. június 4. 20:00

Tavaly Budapesten jelentette be Roy Jones Jr., hogy ő lesz a Hell Boxing Kings szakmai fővédnöke. A bokszlegenda akkor tíz ország öklözőit biztatta arra, hogy jelentkezzenek a versenyre, aminek összdíjazása több százmillió forint. A Sztárbox hírességei is ringbe szállnak, mi pedig megmutatjuk kik lesznek az egyedülálló sportesemény műsorvezetői. Magyarországról Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence képviselik Magyarországot.

Tíz ország négy súlycsoportjának a bajnokát keresik az utóbbi hónapokban szakemberek, bokszedzők tesztelték a jelentkezőket, akik között vannak korábbi világbajnokok, olimpikonok is. A válogatás után 160 öklöző kap lehetőséget, hogy Miskolcon egy selejtezőn mutathassa meg magát. Celebek is újra ringbe szállnak: a Sztárbox versenyzőinek ellenfelei között lehet szlovák bűvész, román rapper vagy bolgár műsorvezető is.

Magyarországról Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence fogják képviselni Magyarországot

– mondta Gelencsér Tímea, aki a Hell Boxing Kings női műsorvezetője lesz. Szerinte egy ilyen nemzetközi sporteseménynek mindig emelkedett hangulata van, szurkolhatunk külön az országoknak, a nemzetiségeknek és a saját sztárjainknak is.

Az én műsorvezetői karrieremben egy hatalmas ugrás lesz, hiszen élő műsor, műsorvezető társsal képernyőn, úgyhogy izgatott vagyok miatta.

– mondta Gelencsér Tímea, aki szerint nehézség lesz, hogy magyar és angol nyelvű interjúkat is kell készíteniük – igaz, nem a nyelv okoz neki kihívást, hanem a két nyelv közötti ugrálás.

A sport fontos szerepet tölte be életében: szinte állandóan mozgásban van és mindig keresi az új edzésformákat. Műsorvezetői feladatára is alaposan felkészük: ismét végig nézte a Sztárboxot, és nemzetközi meccseket is figyelemmel kísér. 

Árpa Attila hatalmas pofonjai emlékezetesek maradtak a Sztárboxban, ahol egészen a döntőig menetelt. Most más szerepben, de újra láthatjuk majd a ringben és ő lesz a Hell Boxing Kings férfi műsorvezetője.

Felkonferálás, kommentálás esteleges interjúk mérkőzés után, győztessel vesztessel, mentőssel, bíróval, akivel kell

– sorolta feladatait Árpa Attila, aki hozzáteszi, nyelvtudásaira is szükség lesz, mert 10 országból érkeznek majd a versenyzők.

Így aztán elég jól jön, hogy én 14 nyelven beszélek folyékonyan. Ja nem, csak négy, mindegy az is elég.

A Hell Boxing Kings mérkőzéseit ősszel láthatják majd az RTL-en. A tét nem kicsi: minden súlycsoport győztese 100 ezer dolláros, vagyis csaknem 36 millió forintos pénzjutalmat kap. 

#Fókusz#Videó#színes#Bulvár#box#verseny#HELL Boxing Kings#Sztárbox#Gelencsér Timi#árpa attila

Címlapról ajánljuk