Fókusz

Judy és Curtis nem laknak együtt, állítja egy barátjuk

Czakó JózsefCzakó József

2024. június 4. 19:47

Szinte segélykiáltásnak hangzott Curtis szerelmének posztja, Judy és a rapper szakíthatott? A kosárlabdázó és a korábbi labdarúgó négy évvel ezelőtt a Balatonnál ismerkedett össze. A lány minden sorsfordító helyzetben sziklaszilárdan állt Curtis mellett, aki szerint a Nyerő Párost is Judy miatt nyerték meg ekkora fölénnyel. Mi történhetett?

Elkezdtem pszichológushoz járni az elmúlt időben, hogy picit segítsen, mert bár úgy érzem, erőn felül teljesítettem éveken keresztül, most mégis azt éreztem, nem megy tovább, összetörök, kell hogy valami vagy valaki segítsen nekem.

– ez a szöveg Barnai Judit Instagram-oldalán áll. Hogy mire céloz, ahhoz a sorok között kellene olvasni. Maradjunk inkább a tényeknél. Néhány napja Judy a Reggeliben boldogan mesélt megismerkedéséről Curtisszel a Balatonon. 2022 év végén Curtis egy boxmeccsre készült a szlovák rapper, Rytmus ellen. Edzéseire Judy is rendszeresen elkísérte. Itt is találkoztunk vele.

Judy mostani posztjában azonban mélypontról beszél lelki értelemben, ezért szakember segítségét is kérte.

Megkérdezte tőlem a pszichológus, Judit, miért csinálja ezt magával? Elsírtam magam, mert nem tudtam rá a választ. Azt mondta, kezdjen el magával törődni, tegye végre magát az első helyre.

– írta Instáján.

2023 valódi közös sikert hozott, számukra, ők lettek a Nyerő Páros. Utcahosszal nyerték a vetélkedőt, a mindent eldöntő szimpátia szavazáson egyhangúlag döntöttek úgy a párok, hogy ők legyenek a nyerő páros. Judy ott volt Curtis összes mérkőzésén a Sztárboxban, igaz ebből sajnálatos módon csak egy volt, mert Szegedi Fecsó kiütötte a rappert. Tavasszal új közös otthonukban nyilatkoztak arról, hogy a nehézségek még inkább megerősítették a szerelmüket, és jól működnek együtt.

Három éve együtt vagyunk és együtt élünk, ennél szorosabb és erősebb kötelék szerintem nem is kell

– mondta Curtis. Judittal most történhetett valami és egy hozzájuk közel álló barát szerint, jelenleg nem is laknak együtt Curtissel. Posztjának megfejtése továbbra is nagy kérdés. Telefonon próbáltuk mindkettőjüket elérni, de megkeresésünkre nem reagáltak.

#Fókusz#Videó#curtis#judy#barnai judit#kapcsolat#szakítás#széki attila

Címlapról ajánljuk