Fókusz

Ők lesznek a Nyerő Páros idei évadának szereplői

Maár LauraMaár Laura

2024. május 25. 19:44

Nyolc mindenre elszánt pár, akik bármire képesek a szerelmükért. Most pedig eljött az idő, hogy ezt be is bizonyítsák. A sztárok beköltöznek a Nyerő Páros villa, a Fókuszban pedig megmutatjuk, kik között zajlik majd a küzdelem a Nyerő Páros idei évadában. Van köztük igazán friss páros, és olyan is, akik lassan 20 éve vannak együtt. Milyen feladatoktól tartanak, és mit várnak a műsortól? Kiderül a videóból. 

A 2024-es Nyerő Páros szereplői

Berki Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán ugyan még csak másfél éve vannak együtt, de úgy érzik, bátran megmérettethetik magukat. Mindkettőjükben megvan a versenyszellem, és úgy gondolják, ez a játék jó lesz arra is, hogy még többet megtudjanak egymásról. 

Nem titok többé: ők a Nyerő Páros idei évadának szereplői
Berki Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán / Fotó: Fókusz

Szerintem önfeledt időket tudunk majd egymással tölteni. Nem hinném, hogy ilyen vérre menően fogunk kezelni szituációkat

– mondták.

DJ Jauri számára nem szokatlan a szereplés, több ezer ember előtt szokott fellépni, szerelmének, Berényi Dorinának viszont ez még új pálya. Több mint egy éve vannak együtt, távkapcsolatból alakult ki a szerelmük, de már több hullámvölgyet is megéltek. 

Az a baj, hogy mindketten ilyen nagyon konok, erős jellemnek gondoljuk magunkat, szeretünk kiállni a saját igazunkért. Ami nem a legjobb egy kapcsolatban, hogyha a másik nem enged. 

Balogh Edina és Szabó Simon is még csak a kapcsolatuk elején járnak, és azt mondják: a nemrég kialakult szerelmük talán a javukra is válhat, hiszen még nagyon figyelnek egymásra. 

Nem titok többé: ők a Nyerő Páros idei évadának szereplői
Balogh Edina és Szabó Simon / Fotó: Fókusz

Miskovits Marci szerelme, Nicuta Nicoleta 2022-ben az X-Faktorban tűnt fel, az élő showkig jutott a csapatával. Marci itt pillantotta meg az erdélyi származású lányt, és nem sokkal később már össze is jöttek. Úgy érzik, nagyon jó csapatot alkotnak és nincs számukra lehetetlen.

Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka azt érzi, a kapcsolatuk verhetetlen. 13 évvel ezelőtt egy X-Faktor-castingon találkoztak, a szerelmük pedig barátságból alakult át. Úgy érzik, mindent tudnak egymásról, emiatt ők lehetnek az igazi Nyerő Páros. 

Nagy köztünk az összhang, meg nyilván ennyi év után nagyon jól ismerjük egymást. Szeretjük is egymást, kitartóak vagyunk.

Palácsik Lilla és Visváder Tomi lassan 10 éve vannak együtt. Azt mondják, már az első pillanatban nagyon közel kerültek egymáshoz. Tamás nagy taktikus, így nem aggódik, olyan feladat miatt sem, ami nem biztos, hogy testhez álló. 

Nem titok többé: ők a Nyerő Páros idei évadának szereplői
Palácsik Lilla és Visváder Tomi / Fotó: Fókusz

Az én első gondolatom az volt, amikor kiderült, hogy a Nyerő Párosba jövünk, hogy nem fogom tudni megcsinálni a feladatokat. De majd Lilla megcsinálja

– viccelődött Tamás.

Simon Attila korábbi focista tavaly a Survivorben próbált szerencsét. Felesége, Simon Erika banki ügyintézőként dolgozik. Azt mondják, ők olyanok, mint egy temperamentumos olasz család, és nyerni jöttek.

Hujber Ferenc és szerelme, Szőke Krisztina már 7 éve alkotnak egy párt, de eddig még alig szerepeltek nyilvánosan. Alig két hónapja, hogy hazaköltöztek Londonból, de úgy érzik, itt az idő, hogy újabb próbatétel elé állítsák a házasságukat, ami már sok mindent megélt. 

Nem titok többé: ők a Nyerő Páros idei évadának szereplői
Hujber Ferenc és szerelme, Szőke Krisztina / Fotó: Fókusz

Egymásért elég sok mindent megteszünk és meg is tennénk. Tökéletesen egyenlők vagyunk, nincsen alá-fölé rendelt viszony semmilyen formában.

Hogy melyik páros fog majd a legjobban, az majd kiderül a Nyerő Páros új évadából. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#Nyerő Páros#Berki Mazsi#kajári zoltán#dj jauri#berényi dorina#balogh edina#szabó simon#miskovits marcell#nicuta nicoleta#herceg dávid#herceg bianka#visváder tamás#palácsik lilla#simon attila#simon erika#szőke krisztina#hujber ferenc

Címlapról ajánljuk