Fókusz

„Nagyon szókimondó, vagány, bevállalós csaj” – megvan a 2024-es X-Faktor negyedik mentora

Hubai AntalHubai Antal

2024. április 22. 19:33

Ki lesz Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán mentortársa az X-Faktorban? Ki az az énekesnő, akinek nagy slágere lassan negyvenmilliós megtekintésnél jár, és akit egykor szintén ebben a tehetségkutatóban fedeztek fel? Milyen mentor szeretne lenni, és kit tekint példaképének elődei közül? Mindez kiderül a Fókusz riportjából.

Keresztes Ildikó és Tóth Gabi három évadon keresztül, Radics Gigi két évet zsűrizett az X-Faktorban. Dallos Bogi, Herceg Erika és Csobot Adél egy-egy szériában ítészkedtek. Ma este pedig visszatér egy korábbi legendás énekes a mentorok közé.

Tíz évvel ezelőtt azt énekelte a X-Faktor fináléban, hogy ő legyen minden úton levőnek a hajlék, kulcs a lábtörlő alatt. Ekkor még biztosan nem gondolta Tóth Andi, hogy kereken egy évtizeddel később a tehetségkutató mentoraként tér vissza abba a műsorba, ahol mindössze 15 évesen berobbant a karrierje.

Tóth Andi nagyon kíváncsi rá, hogyan tud majd a fiúkkal – Gáspár Lacival, Majkával és Valkusz Milánnal – együtt dolgozni. Az énekesnő most a Fókusznak úgy fogalmazott:

Nekem Laci nehéz karakter lesz, mert hajlamos elkalandozni fejben. Én meg: ha zene van, akkor zene van, és ha dolgozunk, akkor dolgozunk.

Gáspár Laci pedig azt mondta Tóth Andiról, hogy nem ismeri, de látja, hogy mindent jól csinál. „Úgy érzem, hogy zárkózott… nagyon szókimondó, nagyon vagány, bevállalós csaj, de mégis kicsit zárkózott” – tette hozzá. Tóth Andi arra számít, hogy Majkával ők ketten lesznek a szigorúbb mentorok.  

8 évvel ezelőtt Andinak levetítettük az első videót, amelyen még nem a mentorok, hanem az X-Faktor készítői előtt énekelt első meghallgatásán. (Ezt is megnézheti a fenti videóban.) Aztán a zsűri előtt már érett hanggal énekelte a Hooligans slágerét, innentől pedig nem volt megállás. Párbaj nélkül jutott a fináléba, ahol megkoronázta az egész őszt. Pedig el sem akart indulni, az énektanára buzdította, hogy jöjjön el egy válogatóra. 

Andi azóta felnőtt, rengeteg dalt és videóklipet készített, néhány év kihagyás után pedig ő is visszatér az RTL-re.

Hogy Tóth Andi milyen mentor szeretne lenni, mit gondol többi mentortársáról, és ők hogyan vélekednek róla, ez is kiderül a fenti videóból.

Kialakult a 2024-es mentorcsapat. Gáspár Laci veterán mentor mellé Majka, az ország legismertebb rappere, Valkusz Milán, az ország jelenleg legnépszerűbb duójának egyik tagja, valamint az X-Faktor egykori győztese, Tóth Andi csatlakozott. Jelentkezni még mindig lehet néhány hétig a tehetségkutatóba.

#Fókusz#Videó#X-Faktor#színes#bejelentés#tóth andi#mentor#ma

Címlapról ajánljuk