Fókusz

Farkas Alexa a szakításáról: Legyünk őszinték, ha Balázs nincsen, nem élek így, ahogy élek

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2024. április 19. 19:58

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, Farkas Alexa március végén jelentette be, hogy házassága véget ért. Balázzsal 2018-ban jöttek össze, majd Alexa nem sokkal később hozzá is ment 26 évvel idősebb párjához. A Fókusznak elmondta, miért döntöttek úgy, hogy külön folytatják.

„Igazából szerintem Balázzsal a házasságunk 1 éve nem nagyon működött, csak a munka tartotta össze. De az annyira jól összepasszolt és jól mentünk előre, hogy egyikőnk sem akarta tudomásul venni, hogy ennek vége” – kezdte Farkas Alexa a Fókusznak. Hozzátette: mindenkinek ilyen 5 év házasságot kíván, mint amilyen nekik volt.

Nemcsak párkapcsolatban éltek az elmúlt években, hanem egy spirituális központot is vezettek együtt. És bár szakítottak, a munkakapcsolat megmaradt közöttük. „Nem vagyunk kisgyerekek, egy rendszert építünk, embereknek adunk fizetést, embereknek a sorsa és élete valahol rajtunk is múlik anyagilag. Úgyhogy ehhez fel kellett nőni” – indokolta meg, miért folytatják a közös munkát.

Alexa arról is beszélt, hogy a korkülönbség miatt más tempóban élnek. 

Ő azért már inkább lenyugodna – a korkülönbség miatt ez azért várható volt. Én most töltöttem a 30-at, nyomom, mint süket a csengőt, megyek, csinálom, utazok, ráadásul úgy, hogy tényleg mindenem megvan, amit szerintem egy nő kívánhat a 30-as évei elején. (…) Szóval egyértelmű volt, hogy ez viszonylag hamar ki fog bukni

– magyarázta.

Mindketten jól tudják kezelni a kialakult helyzetet, ráadásul Balázs már tovább is lépett, új párra talált. Az Éjjel-Nappalban megismert híresség arról is őszintén beszélt, hogy kudarcként éli meg a szakítást, és biztosan nem megy többet férjhez. Hivatalosan még nem is váltak el. 

Most így előadhatnám, hogy mennyi mindent köszönhet nekem Balázs… ez marhára nem így van. Igazából legyünk őszinték, ha Balázs nincsen, akkor én nem vagyok ezen a poszton, nem élek így, ahogy élek, és én ezt nem fogom elfelejteni neki soha. Ez nem titok, nem fogom előadni magam, hogy fú, én mennyit tettem. (…) Hiszek a sorsszerintiségben, és szerintem Balázsnak az volt a feladata, hogy engem erre a feladatra felkészítsen

– fogalmazott Farkas Alexa.

A Fókusz riportjából az is kiderül, hogy vágyik-e új kapcsolatra, és felidézzük azt is, milyen volt, amikor Farkas Alexát megismerte az ország, és hogyan beszélt traumatikus gyerekkoráról korábban.

#Fókusz#Videó#Bulvár#farkas alexa#szakítás#házasság#korkülönbség#válás#Éjjel-Nappal Budapest

Címlapról ajánljuk