Fókusz

„Nagyon féltékeny vagy” – Molnár Gusztáv új szerelme a hibáira is figyelmezteti a színészt

Maár LauraMaár Laura

2024. március 6. 19:44

Miután kijött az elvonóról, Molnár Gusztávot arra figyelmeztették, hogy nemcsak az alkohol-, hanem a szerelemfüggőségével is vigyáznia kell. Akármennyire igyekezett a színész, mégis szerelembe esett – bár a kapcsolat barátságnak indult, így stabilabb a színész szerint. Molnár Gusztáv a szíve választottját fényképen mutatta meg a Fókusznak. Elmesélte, hogy egyelőre távkapcsolatban élnek, mert ő a Kassai Színházban próbál.

Molnár Gusztáv színész egy éve még kilátástalan helyzetben volt, szinte az életéért küzdött. Összeomlásáról akkor könnyek között mesélt a Fókusznak:


Molnár Gusztáv most azt állítja: több mint egy éve nem ivott alkoholt, és tavaly óta újrakezdte az életét. Miután kijött az elvonóról, figyelmeztették, nem csak alkohol-, hanem szerelemfüggőségével is vigyáznia kell. 

Szerelemfüggő is vagyok. Nagyon szeretnék szeretni, néha meg tudom magamat téveszteni azzal, hogy valóban egy adott hölgybe vagyok szerelmes, vagy az érzésbe, hogy szerelmes vagyok

– vallja a színész. Molnár bármennyire is próbált óvatos lenni a komlói rehabilitációs intézet után, egy nem várt helyzetben mégis szerelembe esett.  Azt mondja, ez a szerelem más, mint a többi: ezúttal nem ugrott rögtön fejest az új kapcsolatba, hanem óvatosan, lépésről lépésre halad. 

Összesodort a szél teljesen véletlenül egy olyan lánnyal, aki szintén foglalkozik saját magával. Önismereti csoportokba jár, ami szerintem nagyon menő

– folytatta Molnár Gusztáv. A barátnő nevét még nem árulta el, azt azonban igen, hogy kapcsolatuk barátságból formálódott át szerelemmé, és úgy érzi, hogy emiatt biztosabb alapokon áll. 

Múltjában nemcsak az italban, hanem a párkapcsolataiban is hajlamos volt a szélsőségekre. „Az életem során mindig nagyon gyorsan kapcsolódtam. A gyors összeköltözés jellemző volt rám. Azonnal, akár másnap” – mondta magáról a színész, aki jelenlegi párjával még távkapcsolatban él, mivel munkája Szlovákiához, a Kassai Színházhoz köti, ahol Az ember tragédiáját próbálja. Néhány hét múlva lesz a bemutató, így szerelmével hetente csak néhány napot tudnak együtt tölteni.

Hétvégente igyekszünk találkozni, esténként beszélünk telefonon, de ez a része is nagyszerű

– tette hozzá Molnár Gusztáv, akinek jelenleg az egyik legnagyobb álma, hogy olyan lakásba költözzön, ami csak az övé. Ennek alapján úgy néz ki, hogy új szerelmével az összeköltözés még várat magára.

A cikk tetején kattintható videóból kiderül,

  • hogyan segíti egymást Molnár Gusztáv és párja,
  • hogyan erősödött meg Molnár Gusztáv lelke a komlói elvonó után,
  • mi zavarta Molnár Gusztáv párját megismerkedésük elején,
  • miért gondolja azt a színész, hogy nehezebb helyzetben van sorstársainál,
  • hol él most Molnár Gusztáv, 
  • és mikor szeretne visszaköltözni Budapestre.
#Fókusz#Videó#molnár gusztáv#elvonó#komló#függőség#kassai színház#Az ember tragédiája#ma

Címlapról ajánljuk