Fókusz

Makranczi Zalán a véletlennek köszönheti, hogy színész lett belőle

Dörmer CsabaDörmer Csaba

2024. február 28. 19:05

A renitens nyomozójaként meglehetősen szabálykövető és vonalas, és a való életben is csak egyszer szakadt el nála a cérna. Makranczi Zalán alkatával, úszó múltjával lehetett volna klasszis vízilabdázó is, ő mégis a színháznál és a filmnél kötött ki. Azt mesélte, tulajdonképpen véletlenül lett színész. 

Makranczi Zalán idén lesz 45 éves. 9 darabban játszik, szinkronizál és forgat. A Macskafogóban Mr Tájfelt alakítja. A darab a József Attila Színházban fut négy éve telt házzal. Nehéz elképzelni, de Zalán azt mondja, tulajdonképpen véletlenül lett színész.

Versenyszerűen úsztam, aztán átvettek az MVSC be, a vízilabda csapatba. Jött a hír, hogy heti nyolc edzés van és akkor anyukám mondta, hogy az lehet, hogy heti nyolc edzés van, de nem Zalánnak. Zalánnak le kell érettségiznie 

– mesélte a színész.

Édesanyja ekkor talált egy újsághirdetést, hogy egy amatőr színjátszó csoport tagfelvételt hirdet, a kis Zalán pedig úgyis ügyesen szerepelt a megyei mesemondó versenyen kiskorában.

Gáspár Katával már a Nemzeti Színházban is játszottak együtt, később pedig a 200 első randiban évődtek egymással. A renitensben most egy kicsit más lesz a karaktereik viszonya. Zalán egy nyomozót alakít, aki új partnert kap, és ez kezdetben egyáltalán nem tetszik neki. 

A renitens első két epizódja már elérhető az RTL+ előfizetői számára, a tévénézők pedig most vasárnap láthatják a Cápák között után.

A Fókusz videójából az is kiderül, hogy Zalán miért csak két hónapja szerezte meg a jogosítványát és hogy Szinetár Dórával mit gondolnak a sikeres házasság titkáról.

#Fókusz#Videó#makranczi zalán#A renitens#RTL+#rtl#sorozat

Címlapról ajánljuk