Fókusz

Julia Roberts és Sean Penn elképesztő átalakuláson ment keresztül a Watergate-botrányról szóló sorozat kedvéért

Gosztonyi ZsoltGosztonyi ZsoltKispál TímeaKispál Tímea

2024. február 28. 19:10

Julia Roberts még az öregítést is vállalta a Watergate-botrányról szóló sorozatban, hogy még hitelesebben alakítsa az igazságügy miniszter feleségét. Nála már csak Sean Penn átváltozása okoz nagyobb meglepetést az RTL+-on streamelhető sorozatban. Julia Robertset szinte minden filmjében Tóth Enikő szinkronizálja. A mi kis falunkban Zömbiknét alakító színésznő elmesélte, hogy mit mondana Julia Robertsnek, ha egyszer találkozna vele.

A modern kori politika egyik legfontosabb eseménye volt az 1972-es Watergate néven elhíresült lehallgatási botrány, ami az akkori amerikai elnök, Richard Nixon lemondásához vezetett. A Julia Roberts által alakított Martha Mitchell pedig az igazságügyi miniszter feleségeként került közel a történelem egyik fontos fordulópontjaként. 

Julia Roberts 1990-ben a Micsoda Nő-ben robbant be a köztudatba és lett világsztár. Már ebben a szerepében is Tóth Enikő szinkronizálta, aki azóta majdnem mindig a magyar hangja volt a hollywoodi színésznőnek. A mi kis falunkban Zömbiknét játszó Tóth Enikő saját bevallása szerint is imádja, ha Julia Roberts szinkronhangja lehet. Van, hogy felismerik a hangját az utcán és odamennek hozzá. Azon is sokszor elgondolkozott már, hogy mi lenne, ha találkozna az amerikai színésznővel. 

A Gaslit – A Watergate botrány című sorozat összes része streamelhető már az RTL+-on!  

#Fókusz#Videó#gaslit#sorozat#rtl#julia roberts#sean penn#Watergate#RTL+#tóth enikő

Címlapról ajánljuk