Fókusz

„Takarodjatok innen, mert széjjelb...k mindkettőtöket!” – stábunkat is megfenyegették az érdi ház lakói, akik az eladás után nem hajlandók kiköltözni az ingatlanból

rtl.hurtl.hu

2024. február 16. 19:16

Szabó Károly házat szeretett volna venni, amire ki is fizetett 180 millió forintot. Ám azóta sem tudott beköltözni. De még csak a közelébe sem mer menni az ingatlannak, miután a korábbi tulajdonos durván megfenyegette őt. Károly és ügyvédei is folyamatosan válogatott szidalmakat kapnak, hol üzenetben, hol telefonon. A különleges bánásmódot a Fókusz stábja is megtapasztalta, amikor kívülről felvételeket szerettünk volna készíteni a házról.

Szabó Károly érdi vállalkozó tavaly év elején látott egy ingatlanhirdetést a Facebookon. Megtetszett neki, ezért felvette a kapcsolatot az eladóval és jelezte, hogy cégének nevére megvásárolná. Hamar megegyeztek, 150 millió forintot kértek a házért, további 50 milliót a berendezésért. A szokásosnak induló adásvétel május végén vett furcsa fordulatot, amikor a vállalkozó már 180 milliót letétbe helyezett a tulajdonosok ügyvédjénél.

A tulajdoni lap szerint Károly cégét tavaly márciusban be is jegyezték a ház és a hozzátartozó telek egyedüli tulajdonosának, majd elérkezett november 21-e; az a határidő, amelyet a korábbi tulajdonos vállalt, hogy addig átadja az ingatlant. Ez azonban nem történt meg. A vállalkozó történetről a Blikk írt először.

#Fókusz#Videó#érd#házvásárlás#fenyegetés#visszaélés#Baleset-bűnügy

Címlapról ajánljuk