Fókusz

Enikő azt szeretné, ha gyerekeinek más élet jutna, mint neki

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. december 22. 19:37

Balogh Enikő és párja négy gyermeket nevelnek együtt, hatan laknak egy aprócska albérletben, ám nem panaszkodnak. Egyetlen keresetből próbálnak élni és túlélni, Enikő pedig bármiről képes lemondani azért, hogy gyermekei jövőjét egyengesse. Enikővel, nagyobbik fiával és az ikrekkel indultunk el közösen az Ökumenikus Segélyszervezet Szeretetvendégségébe. Nem csak Enikő és családja, hanem rajtuk kívül még sokan vártak arra, hogy meleg ételhez jussanak, legalább most az egyszer. Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 28. alkalommal indította el az adventi adománygyűjtést, amellyel igyekeznek szebbé varázsolni azoknak a karácsonyát, akiknek a mindennapjai nélkülözéssel telnek.

Az ünnepek alatt nagyobb figyelem hárul mindazokra, akik segítségre szorulnak, de ne felejtsük el: a nélkülözőknek egész évben szükségük van arra, hogy segítő kezet nyújtsunk és ezzel esélyt adjunk számukra egy szebb életre.

Az RTL is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, hogy ételt, otthont és esélyt adhassanak a bajba jutottaknak. A 1353-as adományvonal él, minden hívás és SMS 500 forint támogatást jelent és megmenthet egy életet!

#Fókusz#Videó#segítség#ételosztás#ökumenikus segélyszervezet#karácsony#advent#adomány

Címlapról ajánljuk