Fókusz

„Nagyon konkrét feladattal” tér vissza Majka 16 év után az RTL-hez

Barva ÁdámBarva Ádám

2023. december 22. 18:50

Majka tizenhat év után visszatér az RTL csapatához – erről Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese beszélt a Fókusznak. Majoros Péter, vagyis Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben volt a Cool TV műsorvezetője is, de többször szerepelt a HetiHetesben. Később televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója lett.

Amit kitűztem célnak magam elé, az egyetlen dolog az, hogy megnyerjem ezt a játékot, mert nem sok esélyem van, úgymond másban vitézkedni

– ezt még 21 évvel ezelőtt, 2002 októberében mondta Majka, akkor tűnt fel először a televízió képernyőjén. Legutolsó RTL-es szereplése után 16 évvel tér vissza az anyacsatornához. A kezdetekről 2017-ben mesélt a Fókusznak:

Szerettem a ValóVilágot. Mai napig azt gondolom, hogy nekem az hozta meg az áttörést.

A rapper, dalszövegíró, műsorvezető december 22-én délben osztotta meg közösségi oldalán, hogy hazatér az RTL-hez. Azt írta:

16 év után új kalandokat keresek a televíziózásban és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik és én is jól érezzem magam.

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese azt mondta a Fókusznak, hogy sokat beszélgetett az elmúlt években Majkával, mert mindig szerette volna, ha „hazajön”.

Neki azért ez az otthona, itt kezdte a televíziós pályafutását és mostantól itt is folytatja, aminek a magam részéről nagyon örülök, és remélem, hogy Majka is nagyon örül neki.

– mondta Kolosi. Majkának a ValóVilágos győzelem nem jött össze, de az egész ország megismerte őt, és pályafutása meredeken elindult felfelé. Megpróbálkozott a színészettel, műsorok házigazdája lett és a HetiHetesben is többször szerepelt. Hogy most milyen feladat vár rá az RTL-nél, arról Kolos Péter sejtelmesen fogalmazott:

Egy nagyon konkrét feladattal kapcsolatban is megállapodtunk már, de hogy pontosan mi ez a feladat, az még a jövő zenéje, legalábbis a nézők számára.

A ValóVilág kapuján 23 évesen belépő egykori ózdi hős azóta ózdi díszpolgár, férj, kétszeres édesapa és ünnepelt előadóművész lett, most pedig az RTL vezető képernyőseihez csatlakozik. Majkát a nézők 2024 második felében láthatják az képernyőn.

#Fókusz#Videó#színes#celeb#rtl#majka#majoros péter#ValóVilág#ma

Címlapról ajánljuk