Fókusz

„Az évek óta tartó esti szívás okoz mentális problémákat, azt teljes mellszéleséggel vállalom” – Hujber Ferenc súlyos függőségeiről vallott

rtl.hurtl.hu

2023. november 19. 7:10

Hujber Feri ismét Magyarországon van – hazajött, hogy új élet kezdjen, és ezzel 49 évesen lezárja az elmúlt évek zűrös ügyeit is. Egyik napról a másikra tette le a füves cigit, ezzel pedig hét év után nagyon sok szorongástól szabadult – jelenlegi párja szerint teljesen más ember lett. A színész most őszintén beszél alkohol- és egyéb függőségeiről, sőt arról is, mi állt az egyik reggeli műsorban adott emlékezetes interjúja vagy a Valami Amerika egyik sajtótájékoztatóján mutatott szokatlan viselkedése mögött. 

Hujber Ferenccel nemcsak a múltról, a jelenről is beszélgettünk. A színészt örömmel fogadták a kollégák a nagy visszatérés után, ami zajos sikert aratott. A pesti Belvárosi Színházban vállalt munkája mellett a Bánfalvy Stúdió csapatával is járja az országot, és boldogan játszik estéről estére telt ház előtt. A Fókusz szerda esti adásában ezekről is beszélt:

#Fókusz#Videó#Kultúra#Bulvár#hujber feri#hujber ferenc#drog#alkohol#függőség#vallomás#exkluzív interjú#ma

Címlapról ajánljuk