Fókusz

Kolbászt szimatolt, de fegyvert is találtak nála – így leplezte le a vizsla a férfit, aki a XIII. kerületben lövöldözött

Maár LauraMaár Laura

2023. szeptember 5. 19:34

Szimat, a vizsla nem véletlen kapta ezt a nevet. Mindent kiszagol, főleg ha valakinek finom falatokat rejt a táskája. Szimata most sem csalt, amikor egy számára idegen férfi körül lebzselt egy kocsmában. Táskája ugyanis egy szál kolbászt rejtett, miközben a zsebéből egy gázfegyver lógott ki. A kutyának köszönhetően ezt azonnal észrevették a vendégek, akik kihívták a rendőrséget. Később kiderült, hogy a férfi néhány perccel azelőtt használta is a fegyvert.  

Egy férfi a nyílt utcán kezdett ámokfutásba hétfőn napközben. Két autó között adott le egy lövést Budapesten, a XIII. kerületben, ahol a szokatlan hangra mindenki figyelmes lett. Körmendi Gábor újságíró az egyik közeli kocsmában kávézott, amikor a dörrenést meghallotta.

A férfi ugyan idegennek tűnt a környéken és Gábor szerint a szemében némi zavartság látszott, mégsem feltételezték, hogy bármi köze lehet a percekkel korábban hallott lövéshez. 

Hogy hogyan leplezte le a fegyvert, Szimat, a vizsla, kiderül a videóból. 

#Fókusz#Videó#szimat#lövöldözés#fegyver#rtl#xiii. kerület#körmendi gábor

Címlapról ajánljuk