Fókusz

Balogh Levente asszisztense már társtulajdonos: „Amióta kijött az új Álommelóról a hirdetés, azóta nagyon sokan megkerestek”

Hubai AntalHubai Antal

2023. szeptember 2. 20:03

Balogh Levente ismét álommmelót kínál valakinek álomfizetéssel. Személyi asszisztensét, Keserű Balázst ugyan már előléptette, de együtt utaztak el egy kis nógrádi faluba is, hogy az ottani gyermekotthonnak segítsenek. A milliárdos üzletember már kisfiúként is gondolkodott azon, hogy milyen lehet gyermekotthonban nevelkedő barátai élete, most az Álommelóban született nyuszival együtt már segíteni is akar.

Az Álommeló című műsor győztese, Keserű Balázs néhány hete ügyvezető igazgató és társtulajdonos lett, így Balogh Levente ismét meghirdette az elnöki asszisztensi pozíciót. Az üzleti reality azonban nem csak a jelentkezők számára okozott örömöt.  

Idén tavasszal a jelölteknek plüssfigurát kellett tervezniük, a nyuszi végül – ha csak egy hajszállal is, de – legyőzte a koalát. Július elején a Fókuszban jelentette be az üzletember, hogy a műsor készítőjével, az Ufa Magyarországgal együtt legyártattak ötven darabot a nyertes nyusziból, amelyeket elárvereznek fix áron. A befolyt 900 ezer forintot Balogh Levente Keserű Balázzsal együtt vitte el egy Nógrád megyei gyermekotthonba.

Hogy hogyan fogadták a Cápa ajándékát, és hogy érezte magát Balogh Levente a látogatás során, kiderül a videóból. Ahogyan az is, hogy mi mindennel keresték meg Keserű Balázst, amióta kiderült, hogy újra keresik a megfelelő jelölteket az Álommelóra.

 

#Fókusz#Videó#álommeló#balogh levente#rtl#keserű balázs#gyermekotthon#jótékonykodás

Címlapról ajánljuk