Fókusz

Extrém újrahasznosítás? A Konyhafőnökben most csak konyhai hulladékokból dolgoznak a versenyzők

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. augusztus 28. 19:56

A Konyhafőnökben állandó szempont a spórolás és az újrahasznosítás. Aki egy picit is jártas a konyhában, pontosan tudja, hogy a főzés sokszor rengeteg maradékkal jár, ám itt ezek sem vesznek kárba. De mi a helyzet akkor, ha nem egy tévéműsorban, hanem a saját konyhánkban szeretnénk maradékot menteni? Zének erre is van pár tuti tippje. A Fókusz pedig azt is bemutatja, milyen az óriási fürtökben lógó banán, a sárgálló papaja, komótosan nődögélő ananász Iglódi Ferenc különleges kertészetében. 

Hamarosan kiderül, a versenyzők hogyan lesznek tudatos maradékmentők és mit rittyentenek össze a konyhai hulladékokból. Érdemes lesz figyelni, hiszen még az is lehet, hogy Önök is beépíthetnek egy-egy mentőötletet, hogy például a szottyadt sárgarépa ne a kukában landoljon.

#Fókusz#Videó#Bulvár#konyhafőnök#főzés#sütés#gyümölcsök#egzotikus#újrahasznosítás

Címlapról ajánljuk