Fókusz

„Nem akartam úgy élni az életemet, hogy reggeltől estig dolgozom” – Eszti és Zsolt eladták a házukat, hogy lakókocsival járják be Ausztráliát

Virágh OrsolyaVirágh Orsolya

2023. június 8. 20:11

Aranyat, zafírt és dinoszaurusz-lábnyomokat kerestek, úsztak fókákkal, búvárkodtak cápákkal és találkoztak krokodilokkal. Zsolt és Eszti eladták csodaszép házukat Ausztrália egyik legfelkapottabb helyén és másfél éve lakókocsiban élnek. Egy percre sem bánták meg, hogy belevágtak életük legizgalmasabb kalandjába. Ausztráliát járják körbe saját szemükkel akarták látni a rózsaszín tavat, a vulkán tetejét a legészakibb és a legmagasabb ausztrál területet is. Milyen lakókocsiban összezárva váratlan helyzeteket megoldani és együtt felfedezni az életet? Nézzék meg!

Bár már korábban is Ausztrália egyik legélhetőbb részén, a Sunshine Coaston élt Zsolt és Eszter 8 éves kisfiukkal, 2021 novemberében eladták a házukat, vásároltak egy lakókocsit és januárban útnak indultak életük legnagyobb kalandjára. 15 hónapja vannak úton és Ausztrália jó részét már bejárták.

Az egész ötlet egy lakóbuszos kirándulás után pattant ki a fejükből. Hogy milyen jó lenne még többet látni Ausztráliából, az elmúlt 18 év, amióta kiköltöztek csak munkával telt. 

„Nem akartam úgy élni az életemet, hogy reggeltől estig dolgozom” – Eszti és Zsolt eladták a házukat, hogy lakókocsival járják be Ausztráliát
Eszti és Zsolt eladták a házukat és belevágtak életük legnagyobb kalandjába.

 

Feladták a biztonságukat, most viszont már más szemmel nézik a világot, örülnek, hogy a fiuknak ezt az élményt megadhatják. Sokan irigykednek rájuk, de ők azt mondják más is megtehetné, akiben van némi kiváncsiság és egy óriási adag bátorság.

Azt aki meglépi: egészen biztosan megváltoztatja az életét.

#Fókusz#Videó#ausztrália#kaland#utazás#lakókocsi#rtl

Címlapról ajánljuk