Fókusz

Nincs megállás: egyre jobban elvadul Dopeman és Puzsér Róbert rapháborúja

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2024. április 17. 20:14

Pityinger László, azaz Dopeman egy pikírt videóval húzta ki a gyufát Puzsér Róbertnél. A rapper egy kétperces szövegeléssel kritizálta a publicistát. Dopeman szerint Puzsér megihlette őt, ám a kritikus válaszára ő maga sem számított. A kettejük közötti konfliktus akkor éleződött ki igazán, amikor Puzsér megírta a saját rapdalát, amiben kíméletlenül nekimegy Dopemannek. De nem csak ők teregetik ki a szennyest a követőik előtt.

Sem Dopemannak sem Puzsérnak nem ez az első komoly nyilvános konfliktusa. Puzsér Varga Viktorba szállt bele néhány évvel ezelőtt, majd az énekes egyszerűen szar alaknak nevezte válaszként. Majd következett Kiszel Tünde, akivel a médián keresztül üzengettek egymásnak. A probléma abból robbant ki, hogy Róbert a naptárdíva munkásságát legszívesebben törölte volna.

Puzsér Róbert, azt üzenem neked, hogy szégyelld magad, nézzél tükörbe! És ha még van egy kis emberi méltóság benned, kérjél bocsánatot tőlem!

– üzente Kiszel Tünde, akinek Fluor Tomival is volt egy nyilvános nézeteltérése egy 2009-es felvétel miatt. Fluor enyhén illuminált állapotban mondott közölhetetlen dolgokat. Kiszel Tünde jogi útra terelte a dolgot, végül 1,5 millió forint kárpótlást kapott.

És nem csak Puzsér Róbert köszörülte a nyelvét számtalan hírességen az elmúlt években. Dopemannek is volt már konfliktusa bőven, a legemlékezetesebb összetűzése Majkával történt, amiről a rapper részletesen mesél az RTL+ saját gyártású sorozatában, az „Amit tudni akarsz” című műsor első részében, amelyet itt nézhet meg.

Majka és Dopeman vitája a nagy nyilvánosság előtt zajlott, ez volt az első magyar rapháború, amit annak idején a Sztárboxban, a ringben is megvívtak. Nézze meg a videót itt:


Majd évekkel később Majka és Curtis baráti és munkakapcsolata végződött hatalmas médiabotránnyal. De vissza Puzsér és Dopeman vitájához.

Puzsér vs. Dopeman

Szíven találtál, mert kövér vagyok. Bizony a zsírpárnáim azok ölég nagyok, mert ahányszor az anyukáddal…, süteményt sütött nekem

– ez volt az a válaszvideó Puzsér részéről, amin Dopeman kiakadt. Családja említése végérvényesen kiverte a biztosítékot nála és ezzel nyílt háború indult el a közösségi médiában kettejük között. A rapper egy Youtube-ra feltöltött videóban burkoltan megfenyegette Puzsér Róbertet, úgy fogalmazott, ha valahol szembetalálkoznak, a kritikus jobban teszi, ha átmegy az út másik oldalára. Puzsér Róbert szerint válaszvideója jogos, Dopeman pedig egy buddha-gengszter, akiből hiányolja a gengszterbüszkeséget.

#Fókusz#Videó#Bulvár#celeb#puzsér róbert#pityinger lászló#dopeman#beszólás#rapháború

Címlapról ajánljuk