Fókusz

„Ha mindenkinek megfelelek a bizalmi körön belül, akkor bebiztosítottam a jövőmet!”– ilyen volt az Álommeló győztesének első munkanapja

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. június 2. 20:26

Balogh Levente egyből a mély vízbe, a cápák közé dobta elnöki asszisztensét, az Álommeló győztesét, Keserű Balázst. A Fókusz stábja végigkövette a 25 éves karcagi fiatalember első munkanapját az ásványvízkirálynál. Balázs a tőle megszokott nyugalommal és elszántsággal kezdte meg élete legfontosabb munkanapját.

Az Álommeló pozíciójának betöltése Keserű Balásznak már nem csak egy álom, június1-jén, hivatalosan is munkába állt. Új főnöke, Balogh Levente nem fukarkodott a feladatok kiosztásával.

Az első feladat az, hogy a cápák közötti befektetéseim szerződéseit véglegesítse a segítőmmel, dr. Krasznai Istvánnal.

Balázson a feladatok kiosztásánál izgalomnak szinte nyoma sincs. Büszke rá, hogy ilyen fiatalon Magyarország egyik leggazdagabb emberének asszisztense lehet.

Ahogy Larissza is említette a műsor során, ez egy életbiztosítás. Ha az elkövetkezendő egy évben mindenkinek megfelelek a bizalmi körön belül, akkor bebiztosítottam a jövőmet

– mondta a maximalista Balázs, akinek az új tudás megszerzése mellett a legnagyobb kihívás az lesz, hogy saját magának is megfeleljen. 

Keserű Balázs felelőssége óriási, hiszen mostantól Balogh Leventét és az ő személyes brandjét kell képviselnie.

Napi szinten a kis- és középvállalkozásainkkal kell a legtöbbet foglalkozni. Ha minden jól megy,  Balázsnál főleg arra fogok számítani, hogy megértse a Szentkirályi Magyarország működését 

– mondta az ásványvízkirály, aki szerint Balázsnak az első három hónapban az a legfontosabb feladata, hogy amennyire csak lehet, szívja magába a tudást. Kiemelte, kimondottan szereti új asszisztensében azt, hogy egy nyelvet beszélnek.

Élelmiszermérnök, én is az élelmiszerhez értek. Jó érzés végre olyan embernek mondani  a feladatokat, aki érti, hogy miről beszélek  

 

Balázs eleinte teljesen más szakma felé kacsintgatott

Keserű Balázs azt is elárulta a Fókusz stábjának, hogy gyerekkorában még orvos akart lenni. A fiú a siker érdekében még kémia különórákra is járt Debrecenbe, ott volt egy kedves tanárnő, aki meggyőzte arról, hogy nem árt, ha van egy B opciója is.

Annyira megtetszett a B opció – az volt az élelmiszermérnöki –, hogy az lett az A opció és 180 fokos fordulatot vett akkor az életem, majdhogynem egy hónap alatt.

A 25 éves karcagi fiú szülei tanárok, akiknek Balázs a Fókusz kamerája előtt újságolta el a nagy hírt: elnöki asszisztens lett belőle.

Édesapja akkor azt mesélte, bíztak benne, hogy gyermekük szépen szerepel majd, ám azt álmukban sem gondolták volna, hogy Magyarország 68. leggazdagabb embere mellett dolgozhat.

Már több a fizetése mérnökként néhány éves munkaviszony után, mint nekünk 30 év után. Innentől kezdve nekünk egy álom, ő meg megvalósította a saját álmát. Nagyon büszke vagyok rá

– mondta meghatódva a stábnak Balázs édesapja, Keserű Sándor. 

Balázs egy éven keresztül havonta bruttó hárommillió forintot vihet majd haza. 

Új céges autót és prémium munkaeszközöket is kapott, na meg rengeteg elismerést. Azt mondja, a műsor után sorra kapta az üzeneteket, hogy példaképként tekintenek rá.

Akármennyire klisésen hangzik, most, hogy elértem az Álommelót, úgy gondolom, beteljesült egy álom. Sokan küzdöttek ezért a pozícióért, nagyon sok embernek változatos és más szempontból lett volna ez egy úgynevezett álommeló. Ha a teljes csomagot nézem, mind szakmailag, mind emberileg hova tudok fejlődni, úgy gondolom, tényleg egy beteljesült álomról van szó, amit már csak élnem kell

 

 

#Fókusz#Videó#álommeló#keserű balázs#balogh levente#ásványvízkirály#Cápák között

Címlapról ajánljuk