Fókusz

„Meg kell nyomnom ezt az egy évet” – Az álommeló győztese keményebben dolgozna, mint valaha

Hubai AntalHubai Antal

2023. május 15. 19:45

Balogh Levente több mint hétezer jelentkezőből választotta ki Keserű Balázst, akinek tanár szülei szerint már kiskorában is határozott véleménye volt az életről. A karcagi fiú most élete legnagyobb kalandjára készül és valószínűleg nyár végére már többet fog keresni, mint édesapjának egész éves tanári fizetése.

Keserű Balázs még csak 25 éves, de hat hét alatt élelmiszermérnökből és élelmiszeripari menedzserből vált a kamerák előtt az ország 68. leggazdagabb emberének, Balogh Leventének az elnöki asszisztensévé.

Kétszázzal vert a szívem: amikor kimondta, hogy megnyertem, megkönnyebbültem, boldog lettem és azzal le is sokkolódtam

 – mondta győzelméről Keserű Balázs a Fókusznak, aki már alá is írta azt a munkaszerződést, amellyel egy éven keresztül havi bruttó hárommillió forintot keres majd, egy új autót kapott, emellett prémium munkaeszközök és cafeteriát.

Az utolsó pillanatig gondolkoztam, hogy nekem egy emberre, egy nagybetűs emberre van szükségem vagy egy szakemberre. És a végén úgy döntöttem, hogy első lépésben egy szakemberre van szükségem. És másodszor egyszer, majd már az embert fogom nézni

 – mondta Balogh Levente a Fókusznak arról, miért döntött úgy, hogy végül a 25 éves Balázst választja. 

Keserű Balázs munkaviszonya június elsejétől kezdődik a szerződés szerint. Eddig kell felmondania a győztesnek az előző munkahelyén. Nem titok, hogy Az álommeló forgatása februárban ért végett, így Balázsnak egészen péntek estig titkolnia kellett, hogy ő nyert.

Titokban tartom, ameddig csak lehet. Habár határozott egy évre írunk alá, az nekem egy év próbaidő. Meg kell nyomnom ezt az egy évet és úgy bizonyítanom, hogy utána határozatlan időre írjam alá a pozíciót

 – mondta a győztes, aki Balogh Levente asszisztenseként keményebben szeretne, dolgozni, mint valaha.  

Balázs végül két nappal a döntő után osztotta meg a nagy hírt családjával, ahova a Fókusz stábja is elkísérte. A szülei, testvére és nagymamája nem is sejtették, hogy miért érkezik tévéstáb Karcagra.

Volt egy kis turpisság a dologban, de el kell, hogy mondjam nektek, hogy kis változások lesznek júniustól, mert megnyertem a pozíciót és én lettem Balogh Levente új elnöki asszisztense

 – mondta Balázs kamerák előtt a családnak. Bizonyítva, hogy nem viccel át is adta legújabb névjegykártyáját édesapjának, aki tanárként dolgozik, csakúgy mint az édesanyja. A karcagi szülők már közel két hónapja nem látták a fiúkat, Balázsnak nem volt ideje Az álommeló forgatása miatt hazautazni.

Bíztunk benne, hogy valahol szépen fog szerepelni, megállja a helyét, de hogy idáig jusson, ezt álmodni nem… én legalább álmodni sem

 – mondta meghatódva a büszke apa, Keserű Sándor a fiáról.

Balázs szülei azt is elárulták a Fókusznak, nem tudtak előzetesen arról, hogy fiuk jelentkezett a műsorba. A legkisebb öccsének a keresztelője utáni ebéden kért szót és ott jelentette be, hogy beadta Az álommelóba az önéletrajzát.

Már több a fizetése mérnökként három-négy-öt éves munkaviszony után, mint nekünk 30 év után. Tehát innentől kezdve nekünk egy álom, ő meg megvalósította a saját álmát. Nagyon büszke vagyok rá

 – mondta az édesanya, Keserűné Ébner Tünde a stábnak.

Mire vége lesz a nyárnak, Balázs valószínűleg már több pénzt keresett Balogh Leventénél, mint édesapjának egész éves tanári fizetése. 

Több, mint 30 cégből álló birodalom, több mint 37 milliárd forintos vagyon. Balogh Levente új elnöki asszisztensére júniustól valószínűleg nehéz hetek várnak, az üzletember viszont úgy tervezi, hogy már az első időszakban komoly és igencsak jövedelmező feladatot bíz majd Balázsra. Az biztos, hogy az első munkanapján ott lesz vele a Fókusz stábja és beszámolunk a valódi álommeló kezdetéről.    

#Fókusz#Videó#Az álommeló#balogh levente#keserű balázs#elnöki asszisztens#győztes#interjú#ásványvízkirály

Címlapról ajánljuk