„Feltett egy kérdést, és gyerekként mindig meg akartam válaszolni. Én ezt őrzöm Vágó Istvánról” – elbúcsúztatták a tévés legendátCsütörtökön délután több százan – barátai, tisztelői, pályatársai és közéleti szereplők – együtt búcsúztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó Istvántól a Szent István parkban. Az eseményen ott volt Vágó István családja is, a megemlékezők egy-egy szál fehér virágot helyeztek el a legendás televíziós fényképe elé. Arról, hogy tisztelői és rajongói miként emlékeznek vissza rá és a Legyen ön is milliomos! adásaira, a Fókusz forgatott.
Fókusz

„Feltett egy kérdést, és gyerekként mindig meg akartam válaszolni. Én ezt őrzöm Vágó Istvánról” – elbúcsúztatták a tévés legendát

Fehér IstvánFehér István

2023. május 19. 20:02

Csütörtökön délután több százan – barátai, tisztelői, pályatársai és közéleti szereplők – együtt búcsúztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó Istvántól a Szent István parkban. Az eseményen ott volt Vágó István családja is, a megemlékezők egy-egy szál fehér virágot helyeztek el a legendás televíziós fényképe elé. Arról, hogy tisztelői és rajongói miként emlékeznek vissza rá és a Legyen ön is milliomos! adásaira, a Fókusz forgatott.

#Fókusz#Videó#vágó istván#megemlékezés#kvízmester#legyen ön is milliomos#Belföld

Címlapról ajánljuk