„A szálloda tetején a medence kilóg a semmibe” – Kóvács Dóra elárulta, melyik luxushotel tetszett neki a legjobban a Highlife című luxusmagazin forgatása alattCsodálatos panoráma a hegyekre, mínusz negyvenegy fok Lappföldön, vagy épp egy hűsítő koktél Malajzia fővárosában? Még ha nem is élhetjük át személyesen, kicsit olyan mintha mi magunk is ott lennénk ezeken a fantasztikus helyszíneken. A Highlife luxusmagazin műsorvezetője, Kovács Dóra az elmúlt években huszonkét országban járt és most azt is elárulja, hogy ezek közül melyik volt az abszolút kedvence.
Fókusz

„A szálloda tetején a medence kilóg a semmibe” – Kóvács Dóra elárulta, melyik luxushotel tetszett neki a legjobban a Highlife című luxusmagazin forgatása alatt

Hubai AntalHubai Antal

2023. május 15. 20:55

Csodálatos panoráma a hegyekre, mínusz negyvenegy fok Lappföldön, vagy épp egy hűsítő koktél Malajzia fővárosában? Még ha nem is élhetjük át személyesen, kicsit olyan mintha mi magunk is ott lennénk ezeken a fantasztikus helyszíneken. A Highlife luxusmagazin műsorvezetője, Kovács Dóra az elmúlt években huszonkét országban járt és most azt is elárulja, hogy ezek közül melyik volt az abszolút kedvence.

#Fókusz#Videó#Életmód#HighLife#luxusmagazin#kovács dóra#lappföld

Címlapról ajánljuk