Fókusz

„Soha nem mondtam, hogy nem szeretnék családot” – Kelemen Anna bevallotta, hogy sokszor magányos, de tesz azért, hogy megtalálja a párját

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2023. március 17. 18:47

Azt beismeri, hogy mostani kapcsolatai főként a testiségen alapulnak, és nem a mély érzelmi kötődésen, ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne vágyna házasságra és családalapításra. Kelemen Anna őszintén beszélt arról is, hogy sokszor érzi magát magányosnak.

Kelemen Annáról tudható, hogy nincs férje, családja és gyermeke sem, az elmúlt napokban pedig azt lehetett olvasni, hogy lemondott a házasságról és a családról. A Fókusznak azt mondta, ez nem igaz.

Magam is megdöbbenve olvastam azt, hogy lemondtam mindenféle családalapításról, gyerekről. Konkrétan idéztek. De én soha nem mondtam olyat, hogy nem szeretnék családot, együtt élni házasságban, vagy akár gyereket. Ilyen nem történt

– nyilatkozta Anna a Fókusznak.

Azt viszont elismerte, hogy mostani kapcsolataiban nem a mély érzelmek dominálnak.

Használom az embereket és engem is használnak. Azok a fajta viszonyaim, amik vannak most, messze nem mély bizalmon és szereteten, hanem mondjuk testiségen alapuló kapcsolatok. Abból az életformából, amit most élek, ezt lehet maximálisan kihozni. De azért ebben benne van a magány sokszor 

– ismerte el a szőkeség.

Azt mondja, jól érzi magát most is, de igenis vágyik saját családra. Bár az ő helyzetében nem könnyű ismerkedni. Nem titok, hogy régóta jár terápiára pszichológushoz.

„Ez egy folyamat az utóbbi években, nagyon ráfeküdtem erre. És azt gondolom, hogyha én elérek egy szintet, akkor magamtól fogok olyan emberekkel találkozni, vagy egy olyan férfivel, aki szintén nyitott a változásra."

A szakértő figyelmeztet, ma már a párkeresés senkinek sem egyszerű feladat. Adott esetben azoknak még nehezebb lehet, akik a nyilvánosság előtt élnek és még a múltjuk miatt is vállalniuk kell a következményeket. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#rtl#kelemen anna#párkapcsolat#házasság

Címlapról ajánljuk