Fókusz

„Nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretjük egymást” – magyar sztárok mondják el, miért nem alszanak együtt a párjukkal

Morva AnnaMorva Anna

2023. február 27. 18:26

Szükségszerű-e minden éjjel közösen álomra hajtani a fejünket, ha harmonikus kapcsolatra vágyunk? Mélyíti az intimitást, vagy inkább csak kellemetlenséget okoz? 

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv 14 év után kezdenek rájönni arra, hogy a hosszú házasság titka a külön hálószoba – árulták el a Fókusznak. Kiderült: gyermekeik miatt alakult így, ha ők nincsenek otthon, együtt alszanak.

„Egyik lányom asztmás, a másik kruppos, így elvonultam velük külön szobába, ahol ki lehet nyitni az ablakot és hideg van, Guszti pedig nem szeret hidegben aludni” – magyarázta Laky Zsuzsi.

Nem jelenti azt, hogy mi ettől kevésbé szeretjük egymást, vagy elhidegültünk volna

– nyomatékosította. Férje szerint sem kell mindig egymáson lógni, fontos, hogy a családban mindenki megtalálja az intimitását.

Laky Zsuzsiéknál tehát szó sincs összezörrenésről – sőt, azt vallják, nagyobb a béke és az összhang köztük, ha mindketten kipihenten köszöntik egymást reggel.

De mi a helyzet Megyeri Csilláéknál? Kiderült, Zsolti korábban fekszik, nagyon keveset alszik, míg Csilla „hajnalig nyomkodja a telefonját”. Így az együttalvás ideje körülbelül két-három óra, mesélték. 

Külön alszanak, ha veszekednek, de vízválasztó az is, hogy míg Csilla jól befűtött szobában, vastag paplan alatt, addig Zsolti nyitott ablaknál szeret pihenni, akár télen is.

„A másik, amit Zsolti nem szeret bennem, ha horkolok, tehát rendszerint fel vagyok ébresztve, de nem így finoman, hogy kicsim, szívem, hanem úgy arrébb hajít, hogy csoda, hogy nem esem le” – fűzte hozzá Csilla.

De hogyan hat a kapcsolatra a pszichológus szerint, ha a párok külön alszanak? A Fókusz riportjából ez is kiderül.

#Fókusz#Videó#Bulvár#párkapcsolat#házasság#megyeri csilla#laky zsuzsi#együttalvás

Címlapról ajánljuk