„Mi csak professzornak nevezzük, mert annyira felelősségteljes” – Kókusz kutya munkája, hogy megnyugtassa a gyereksürgősségire érkező betegeketKókusz még nem olyan régen munkatársa a SOTE gyereksürgősségijének, de munkáját annál lelkesebben végzi. Tóth Mizser Lilla, Kókusz gazdája hetente kétszer két órára viszi dolgozni kutyáját. Gyógypedagógusként autizmussal élő gyerekekkel is foglalkozik, Kókusz az ő nyelvükön is kiválóan ért. A gyereksürgősségin a fő cél a figyelemelterelés és a szorongás csökkentése.
Fókusz

„Mi csak professzornak nevezzük, mert annyira felelősségteljes” – Kókusz kutya munkája, hogy megnyugtassa a gyereksürgősségire érkező betegeket

Virágh OrsolyaVirágh Orsolya

2023. február 16. 20:15

Kókusz még nem olyan régen munkatársa a SOTE gyereksürgősségijének, de munkáját annál lelkesebben végzi. Tóth Mizser Lilla, Kókusz gazdája hetente kétszer két órára viszi dolgozni kutyáját. Gyógypedagógusként autizmussal élő gyerekekkel is foglalkozik, Kókusz az ő nyelvükön is kiválóan ért. A gyereksürgősségin a fő cél a figyelemelterelés és a szorongás csökkentése.

#Fókusz#Videó#kókusz#kutya#segítség#gyerekek#kórház#sürgősségi

Címlapról ajánljuk