Fókusz

„Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ebből élhetek meg” – Lady Szomjas is bekerült a legértékesebb magyar influenszerek közé

rtl.hurtl.hu

2023. február 9. 20:24

Megtisztelőnek tartja, hogy bekerült a Forbes Magazin legértékesebb magyar influenszereket összesítő listájába, Szomjas Jennifer mégsem influenszerként tekint magára. Azt mondja, első sorban biztos pont szeretne lenni a fiatalok életében. 

Mindig szerettem fotózkodni, mindig szerettem beszélni az emberekkel, tehát abszolút rendelkeztem azokkal a tulajdonságokkal, amiket állatira jól tudok hasznosítani, viszont nem gondoltam volna bele, hogy majd egyszer ebből élhetek meg.

Lady Szomjas három éve robbant be a TikTok-ra, azóta több platformon is komoly követőtábort alakított ki. Követői nagyrészt a fiatalok közül kerülnek ki, emiatt óriási a felelőssége, ő mégis úgy érzi, jól kezeli az ezzel járó nyomást.

Lady Szomjas bátran megosztja követőivel a nehezebb pillanatait is, de a szomorúsága sosem öncélú, megoldási javaslatot is kínál a fiataloknak.

Magára első sorban biztonságos helyként tekint, szeretné, ha a fiatal korosztály erőt merítene a személyiségéből, inspirálódna a stílusából, vagy abból, ahogy nyíltan felvállalta szexuális irányultságát.

#Fókusz#Videó#lady szomjas#szomjas jennifer#rtl#influenszer

Címlapról ajánljuk