A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet várakozását is felülmúlta az adomány, amit a Fókusz gyűjtött advent első vasárnapján43 millió forint gyűlt össze a Fókusz és az Ökumenikus Segélyszervezet közös karácsonyi adománygyűjtő műsora során. Az RTL Magyarország ezt a hatalmas összeget további 10 millió forinttal kiegészítette. Az ország legnagyobb ünnepi összefogásához csaknem 650 ezer adományozó csatlakozott. Lehel László elnök-igazgató pénteken köszönte meg a nézőknek és a támogatóknak a segítséget.
Fókusz

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet várakozását is felülmúlta az adomány, amit a Fókusz gyűjtött advent első vasárnapján

rtl.hurtl.hu

2023. január 27. 18:43

43 millió forint gyűlt össze a Fókusz és az Ökumenikus Segélyszervezet közös karácsonyi adománygyűjtő műsora során. Az RTL Magyarország ezt a hatalmas összeget további 10 millió forinttal kiegészítette. Az ország legnagyobb ünnepi összefogásához csaknem 650 ezer adományozó csatlakozott. Lehel László elnök-igazgató pénteken köszönte meg a nézőknek és a támogatóknak a segítséget.

#Fókusz#Videó#magyar ökumenikus segélyszervezet#adomány#adománygyűjtő adás

Címlapról ajánljuk