Fókusz

„Nem vagyok Zámbó Peti” – Peter Srámek úgy érzi, kilépett bálványa árnyékából

Süle LászlóSüle László

2023. január 23. 18:29

Gyakran hasonlítják a királyhoz, de ő nem kíván a trónjára ülni. Sokat köszönhet Zámbó Jimmy dalainak, de ő Peter Srámek szeretne maradni. Amikor Olasz Renátó vagy Nagy Ervin énekel a sorozatban, akkor is Peter hangja szól, akitől minden koncertjén követelik a legenda dalait. 

Ki vagyok én? Peter Srámek! Nem Jimmy Junior, nem KisKirály és nem is Zámbó Peti 

– a 29 éves, vágsellyei születésű énekes úgy érzi, végre kilépett bálványa árnyékából. 

Záporoznak a dicséretek Peter videói alatt, a kommentek egyöntetűen imádják a szlovákiai születésű előadó hangját. A Király című sorozatban Srámek énekelte az új dalokat, amiket kifejezetten Zámbó Jimmy stílusában írtak meg a szerzők. Amikor Olasz Renátó, vagy Nagy Ervin éneklésre nyitotta a száját, Peter hangját hallhattuk. Peter kisgyermekkora óta rajong Zámbó Jimmy zenéjéért, és való igaz, csak nagyon kevesen tudják ilyen minőségben megidézni Jimmy emlékét. 

A széria miatti érdeklődés ismét népszerűvé tette Zámbó Jimmy slágereit, még a fiatalok körében is. Legalábbis erről tanúskodnak az egyik legnépszerűbb zenés streaming platform hallgatottsági adatai.

Arról viszont szó sincsen, hogy bárki A Király babérjaira, vagy netalán a trónjára törne. A Zámbó család és Peter közti konfliktus már a múlté, mindent megbeszéltek egymás között.

#Fókusz#Videó#peter srámek#rtl#zámbó jimmy#A Király#Bulvár

Címlapról ajánljuk