Fókusz

VV Melina és VV Sajti is videóüzenetből tudta meg, hogy véget ért a kapcsolatuk – ezek volt a ValóVilág 11 legdurvább szakításai

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. január 17. 19:55

Nem lehet könnyű minden nap látni a tévében a szerelmünket a ValóVilágban, úgy meg végképp, ha mindenki szinglinek hiszi a párunkat. Ezt nem bírta tovább Melina barátja és szakított vele. Sajtinak gyermeke anyja küldött egy hasonlóan nem jó hangulatú videóüzenetet. De ő úgy döntött, nem mondja el a többieknek, hogy kitől kapott üzenetet, így egy végeláthatatlan hazugságspirálba került.

VV Melina az édesanyjától kapott videóüzenetből tudta meg, hogy szakított vele a barátja. Az a kint hagyott barát, akiről sokáig nem is lehetett tudni, hogy létezik.

Szingliként megyek a villába, ott sem keresem a társat, nem azért megyek.

Ezt Melina még a beköltözése előtti napokban nyilatkozta a Fókusznak. Titokban akarta tartani, hogy várja őt kint valaki, mert nem szerette volna, hogy ez befolyásolja a játékát. Ezt azonban a villalét hamar felülírta és VV Dani személyében már a kezdetektől társra talált. Kapcsolatuk pikantériája, hogy nemrég kiderült, Daninak is van kint barátnője. 

Nem Melina volt az első, aki egy videóüzenetből tudta meg, hogy szakítottak vele. 

VV Melina és VV Sajti is videóüzenetből tudta meg, hogy véget ért a kapcsolatuk – ezek volt a ValóVilág 11 legdurvább szakításai
VV Sajti videóüzenetből tudta meg, hogy szaíktgottak vele. Fotó: RTL Fókusz

 

Sajtit még decemberben, néhány nappal karácsony előtt érte a hidegzuhany, hogy gyermeke anyja nem nézi jó szemmel, ami a villában történik.

#Fókusz#Videó#ValóVilág#vv11#szakítás#videóüzenet#vv melina#vv sajti#rtl

Címlapról ajánljuk