Fókusz

„Kaptam lehetőséget arra, hogy egy napon majd azt mondhassam magamról, Luca, sztár vagy” – ismert előadók dolgoznának együtt Mihályfi Lucával

Dörmer CsabaDörmer Csaba

2022. december 9. 19:02

Mihályfi Luca, az X-Faktor harmadik helyezettje a műsor óta pihenőre ment. Több hónapos menetelés ért véget novemberben. Kimerítő volt, de megérte. Luca megmutatta nekünk soha nem látott gyerekkori felvételeit, és kiderült, mitől volt olyan magabiztos végig a verseny alatt.

Mihályfi Lucának már kislányként is az éneklés volt a lételeme, mindig és mindenhol dalra fakadt és ez szülei számára teljesen természetesnek tűnt. Luca 10 évig zongorázni tanult, azt mesélte, a zongoraórák tanították türelemre, ekkor mindig lenyugodott. Szobájának szinte minden szeglete a zene iránti rajongását tükrözi. 

A zenélés azonban sokáig megmaradt a négy fal között, Luca nem állt ki színpadra, közönség elé, egészen addig, amíg érettségi után egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy nem döntött, jelentkezik az X-Faktorba.

Édesanyja azt mesélte, először a válogatón szembesült vele, hogy lánya mennyire talpraesett, színpadra való.

Az X-Faktor ráébresztette Lucát arra, hogy van helye a színpadon. És rendkívül örül annak, hogy végre nem azért figyelnek rá, mert valakinek a valakije, hanem saját jogon, azért, amit ő tesz le az asztalra. 

Kaptam lehetőséget arra, hogy ebből valami olyan dolgot hozzak ki, hogy egyszer egy napon majd azt mondhassam magamról, hogy Luca, sztár vagy 

– mondta, Luca, akire jövőre izgalmas dolgok várnak. Számos zenei lehetőség megnyílt most előtte. Ismert előadók, szerzők dolgoznának vele, mert felfigyeltek a tehetségére.

 

#Fókusz#Videó#X-Faktor#mihályfi luca#rtl#gyerekkor

Címlapról ajánljuk