Fókusz

Erős Antóniát új szerepben láthatjuk az RTL-en

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2022. november 8. 19:21

Cukorbetegség, változókori hormonpótlás, botox vagy D-vitamin-pótlás – témák, amelyek jelen vannak a mindennapjainkban, és amelyekkel kapcsolatban rengeteg információval és állítással találkozunk. Soknak nincs valóságalapja, míg mások igaznak bizonyulnak. Szerda esténként Erős Antóniával az egészség és az igazság nyomába eredhetünk. A Praxis című műsor arra tesz kísérletet, hogy szakértők segítségével adjon hiteles információt a mindannyiunkat érintő, testi és mentális egészségügyi problémákkal kapcsolatban.

A változókor, azaz a klimax minden nőt érint, a legtöbbeknél 45-50 éves korban kezdődik a folyamat. A menstruáció megszűnésével fejfájás, alvászavar, hőhullámok vagy akár depresszió is évekig gyötörheti a menopauzába lépő nőket. A hormonpótlás mellrákot okoz? A klimax csak hiszti? A Praxis első adásában ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphatunk.

A műsor célja tehát eloszlatni a tévhiteket. De szó lesz a legújabb kutatásokról, a legújabb kezelési módokról, a következő 8 hétben, minden szerda este, a késő esti Híradó után, az RTL-en. 

#Fókusz#erős antónia#Videó#Praxis#rtl

Címlapról ajánljuk