Van, aki négy gitárral érkezett, másnak a mosogatás is újdonság – összeköltözött a magyar X-Faktor eddigi legfiatalabb csapataMindössze ketten töltötték még csak be a második X-et, így az idei a magyar X-Faktor történetének legfiatalabb csapata az élő show-kban. 12 elszánt énekes és produkció, akik a mentorok háza után összepakoltak otthon, hogy beköltözzenek együtt a tehetségkutató apartmanjába, és valóra váltsák életük nagy álmát: befussanak énekesként.
Fókusz

Van, aki négy gitárral érkezett, másnak a mosogatás is újdonság – összeköltözött a magyar X-Faktor eddigi legfiatalabb csapata

Hubai AntalHubai Antal

2022. október 19. 19:31

Mindössze ketten töltötték még csak be a második X-et, így az idei a magyar X-Faktor történetének legfiatalabb csapata az élő show-kban. 12 elszánt énekes és produkció, akik a mentorok háza után összepakoltak otthon, hogy beköltözzenek együtt a tehetségkutató apartmanjába, és valóra váltsák életük nagy álmát: befussanak énekesként. 

Aradszky Marcell már a beköltözéskor próbálta elképzelni, hogy fog majd kinézni a szoba egy hónappal később. Azt viszont már az elején leszögezte, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaik vele szemben.

Konyhával kapcsolatos ígéreteket sajnos nem tudok tenni, mert nem tudok mosogatni. Valószínűleg szét lesz robbantva az egész

– mondta.

A Synergy lánytrió három tagja három szomszédos országból érkezett – Kitti Kárpátaljáról, Nicoleta Erdélyből, Hanga viszont a szomszéd kerületből költözött közös szobába. A lányok számára nem ismeretlen az együttélés, mivel már a mentorok háza előtt néhány napot bandáztak együtt. 

Solyom Bernadett egyedül lakik majd egy szobában. Magával hozta kosárlabdáját, egyik bőröndje pedig szinte csak tankönyvekkel van tele. Az erdélyi énekesnek sikerült megbeszélnie a középiskolájával, hogy online oktatáson vegyen részt, amíg készül az élő show-kra. Berni életében másodszor látta édesanyját sírni, amikor elbúcsúztak egymástól.  

Ez az első alkalom, hogy egyedül vagyok egy másik országban, kicsivel távolabb tőlük, és ez nagyon-nagyon fura élmény

– tette hozzá.

Amíg Beretka Ádám Kiss Kevinnek, addig Váradi Ábel Boros Marcellnek pengette a húrokat. A 2022-es mezőny fele tud gitározni, így valószínűleg gyakran lesznek majd közös zenélések. Beretka Ádám négy gitárral is érkezett, mivel ő is bejár majd a Kőbányai Zenei Stúdióba az óráira az x-faktoros próbáival párhuzamosan. 

Helfy Alexa és Mihályfi Luca nagyon örült, hogy egy szobában laknak majd a következő hetekben, mivel ők már a mentorok házában összebarátkoztak. Azóta szinte mindennap beszéltek egymással telefonon. Alexa egyből jósolni kezdett szobatársának, az azonban nem derült ki, hogy Luca milyen eredménnyel zárja majd a tehetségkutatót, 

#Fókusz#Videó#X-Faktor#élő show#beköltözés#rtl#mihályfi luca#helfy alexa#isky & szkym#solyom bernadett#sophia khan#beretka ádám#boros marcell#váradi ábel#synergy

Címlapról ajánljuk