Fókusz

Három ismert ember gyerekéért vagy unokájáért is izgulhatunk majd az X-Faktorban

Hubai AntalHubai Antal

2022. október 17. 20:02

Felállva tapsoltak az olasz testvérek produkciója után a mentorok, Erika végül mégis hazaküldte őket. Nagyon meglepő és igazán merész döntéseket hoztak, amelyeket a versenyzők is alig akartak elhinni elsőre.

A mentorok házát két részletben forgatta le az X-Faktor stábja, a két felvétel között pedig egy hét telt el. Gáspár Laci és Puskás Peti versenyzői, akiket mentortársaikra bíztak, egy hétig izgultak otthon, mire utolsó este visszatérhettek. Mielőtt megszületett a döntés, mi arról faggattuk őket, melyik mentornak örülnének a legjobban.

Bár Erika énekesei voltak a legjobbak a fordulóban, mentortársai végül egyik versenyzőjét sem választották, így neki négy mentoráltja távozott Monoszlóról. Ez azt is jelenti, hogy ByeAlex viszont mindkét énekesét kiválasztották társai. A Németországban élő Sophie-t Gáspár Laci, Ábelt pedig Puskás Peti viszi magával az Élő showba.

A szombat esti első Élő show előtt még sok minden vár a versenyzőkre. Szerdán megmutatjuk, hogy költözött be a top 12 az X-Faktor apartmanba, pénteken pedig bemutatjuk, hogyan alakultak át az elmúlt hetekben.

#Fókusz#Videó#Bulvár#X-Faktor#mentorház#herceg erika

Címlapról ajánljuk