Fókusz

Ezek voltak az X-Faktor elmúlt 10 évének legnagyobb mentorbalhéi

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. szeptember 11. 8:00

Az X-Faktor idei évadában sem kímélik egymást a mentorok, most mutatjuk a korábbi évek feszült  összeszólalkozásait.

2017-ben ByeAlexnél szakadt el a cérna, amikor az első válogatáson egy rá hasonlító srác miatt kezdtek el poénkodni mentortársai.  

Radics Gigi később azt nyilatkozta, észre se vette, hogy mennyire rosszul esik Alexnak a viccelődés.

Lehet, hogy abban igaza volt, hogy egy kicsit sok volt már, de annyira jól éreztük magunkat, hogy elvitt minket a hév egy kicsit

– mondta akkor.

Innentől pedig nem volt megállás. Tapintható volt a feszültség, egy alkalommal odáig fajult a helyzet, hogy Alex elhagyta a stúdiót, és büntetésből csak nagy késéssel érkezett meg a válogató következő forgatási napjára.

A korábbi évadokban is bőven volt hangos szó a mentorok között, Dallos Boginak 2019-ben, új mentorként rögtön a táborban kellett szembesülnie a nehéz döntésekkel. Gáspár Lacival keveredett vitába, miután az egyik kiváló énekesnőt, Máriát hazaküldte.

Csobot Adél pedig 2021-ben rögtön a válogatón veszett össze a Gáspár Lacival. Először Tordai Emese produkciója okozta a feszültséget, de aztán addig fokozódtak az indulatok, hogy végül a versenyzők látták kárát, így nem juthatott tovább a Prove. Ezeket és a többi mentorbalhét is visszanézhetik címlapi videónkban.

#Fókusz#X-Faktor#tehetségkutató#mentorok#balhé#vita#Bulvár#Videó

Címlapról ajánljuk