Fókusz

VV Anett keresi azt a férfit, aki az elátkozott teaszeánsz után megmentette az életét

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. augusztus 23. 19:34

A Fókusz kameráján keresztül üzent Béres Anett annak a férfinak, akinek az életét köszönheti. Személyesen köszönné meg neki a segítségét. Arról az autót vezető úriemberről van szó, aki akkor úgy döntött, hogy megáll és ezzel tudtán kívül megmentette az életét. Csak annyit tudni róla, hogy Siklóson él és 60 év körölül. Anett bármilyen fórumon várja az illető jelentkezését. Ma még a Reggelibe is elment, hátha látja őt a megmentője, akinek még az arcára sem emlékszik. 

VV Anett néhány napja a Fókusznak adott exkluzív interjút arról, hogy mi történt vele az ayahuasca teaszeánszon. A szeánsz után a nőnek látomásai voltak, elmenekült a helyszínről, lezuhant egy magaslesről és több csontja eltört. Egy egész napot töltött így, majd amikor másnap egy autót hallott közeledni, torkaszakadtából kiabálni kezdett.

Anett azt mondja, ha akkor, július 11-én reggel a férfi másképp dönt, ő már valószínűleg nem élte volna meg a másnapot.

Most úgy érzi, ő a legszerencsésebb ember a világon. Szerencsés, mert megtalálták és szerencsés, mert hamarosan felépül sérüléseiből. Most azt mondja, még a negatív, gyalázkodó kommentek sem zavarják a róla készült interjú alatt. Pedig jó pár akad belőlük. Volt, aki dolgozni küldte volna el az egykori VV-st, más szerint a lány jó dolgában nem tud mit csinálni.

Anett szerint egyik sem állja meg a helyét.

Kettő darab munkahelyem van. Van, amikor többet dolgozom, mint egy férfi. Italokat cipelek, szó szerint férfimunkát végzek és alig várom, hogy dolgozhassak. Úgyhogy nem állja meg a helyét, hogy menjek el dolgozni, mert dolgozom. És az, hogy jó dolgomban nem tudtam mit csinálni? Nem bulizni mentem, hanem lelki problémák miatt. Ha valakinek lelki problémája van, és vagy így-vagy úgy szeretné megoldani, azért miért kell elítélni?

– fakadt ki Anett.

Anett szerint egy kóklerhez fordult segítségért, aki nem készítette fel őket eléggé, nem vigyázott rájuk és szerinte az is az ő felelőssége, hogy elmenekült akkor hajnalban. Hiszen magukra hagyta őket a szertartás után. Eljárás indult az álsámán ellen és bárhogy dönt a bíróság, a lány nem fogja annyiban hagyni az esetet. 

Szeretném, ha következménye lenne. Hogy senki ne tudjon odamenni többet, senki ne járjon így, mint én

– mondta.

Anett azért mesél újra és újra az esetről, hogy másokkal ne történhessen meg, ami vele, hiszen kizárólag a szerencsének köszönheti az életét. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#béres anett#vv anett#ayahuasca#teaszeánsz#megmentő#rtl

Címlapról ajánljuk