Fókusz

Szexi bodyban, tökéletes show-val hódította meg a Sziget közönségét Dua Lipa

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. augusztus 11. 20:13

Dua Lipa szerda esti elképesztő koncertjével – ahol még a Happy birthdayt is elénekelte egy rajongójának – a pop új királynője lett. Majdnem egy székesfehérvárnyi ember tombolt a Szigeten virágba és csillámporba borulva. Kocsis Paulina, a tavalyi X-Faktor második helyezettje is elmesélte, hogy milyen érzés volt fellépni a fesztiválon, és megmutatjuk  a legkisebb bulizót is, akit cseppet sem zavart sem a tömeg, sem a hangzavar, sem a porfelhő.

A koszovói-albán származású brit énekesnő, Dua Lipa 2018-ban lépett fel először a Szigeten. Akkor bő szárú nadrágot viselt, tegnap este azonban elképesztően szexi bodyban volt. A produkciójában is nehezen lehetne hibát találni. Tucatnyi táncos és élő zenekar kísérte az énekesnőt, aki nem próbálta meg megúszni az éneklést.

sziget fesztivál első nap dua lipa koncert kocsis paulina
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Magához képest sokat beszélt a közönséghez, és komoly koreográfiákat táncolt el. Nézni is fárasztó volt, amit a színpadon művelt, egy percre sem állt meg a másfél órás koncert alatt. Még a táncosai kezében fekve is énekelt. 2018-as szigetes fellépését pedig kétszer is emlegette.

 

#Fókusz#sziget fesztivál#rtl#dua lipa#koncert#kocsis paulina

Címlapról ajánljuk