Fókusz

Hangfelvételen a lánykérés, amivel Erzsébet bebizonyította: hozzámehet a halott Dobos Attilához

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2022. augusztus 2. 20:42

Jó pár hónapnyi küzdelem után Hatvaniné Erzsébet beteljesíthette párja, Dobos Attila utolsó kívánságát: hozzámehetett a halott szerelméhez.

Házassági anyakönyvi kivonatot mutat Erzsó a Fókusz stábjának. Ezzel hivatalosan is bizonyítja, hogy feleségül ment szerelméhez, Dobos Attilához, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint az Isten veled, édes Piroskám, vagy a Minden ember boldog akar lenni

Erzsó 2020. december 30-án mondott igent a zeneszerzőnek, az esküvőt idén áprilisban tartották volna meg, de már nem tudták. Dobos Attila hosszú betegség után idén januárban halt meg.

Erzsó ennek ellenére úgy döntött, a síron túl is hozzámenne elhunyt párjához. „Ha nekem van olyan hanganyag a birtokomban, amivel tudom bizonyítani, hogy valóban megkérte Dobos Attila a kezemet, akkor ennek jogi akadálya nem lesz. És lám, lám, mintha éreztem volna, egész véletlenül vettem fel” – mondta Erzsébet, aki megengedte, hogy a hangfelvételt megmutassuk nézőinknek a Fókuszban.

Így hangzott a meghitt pillanat:

Drága szerelmem, annyira szeretlek. Annyira szeretlek édesem. Legyél az én kedves, imádott feleségem mindörökké. Köszönöm! Leszek! Ígérem!

Erzsót óriási örömmel töltötte el, hogy Dobos Attila felesége lehet, de fáj neki, hogy ő már nem lehetett ott vele. Bár Erzsébet szíve a mai napig belesajdul abba, hogy elveszítette szerelmét, mégis boldogan emlékszik a szép pillanatokra. Még most is alig tudja elhinni, hogy valóra vált a közös álmuk.

Négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg és szinte az első naptól kezdve elválaszthatatlanok voltak. Akkoriban Attila már beteg volt, így Erzsébet eleinte ápolóként volt mellette, majd később egymásba szerettek. 

Annyira szerettem és annyira szeretem őt, hogy az életemben nem hiszem, hogy még egyszer ilyen szerencsém legyen. (…) Én nem várok már csodát. Nekem bőven elég, amit eddig kaptam az élettől

– mondta Dobos Attila felesége, özvegye, Hatvaniné Erzsébet.

#Fókusz#Belföld#dobos attila#halott#házasság#özvegy#r-zsó

Címlapról ajánljuk