Fókusz

„Titok nincs, módszer van” – ebben rejlik a szépség 70 felett

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. július 19. 19:20

Éveket letagadhatnának, de nem a szépészeti beavatkozások miatt. Ha őket nézzük, kijelenthetjük, a hetven az új ötven. Időtlen szépségek, elegánsak, határozott stílusuk van, mondanivalójuk pedig abszolút aktuális. Ezt gondolja Pataki Ági, Ungár Anikó és Csongrádi Kata szépségről, öregedésről és a nők változásáról.

Csongrádi Kata sporttal, Pataki Ági egészséges életmóddal, Ungár Anikó szellemi feltöltődéssel tartja magát fiatalon. Mindhárman betöltötték a hatodik X-et, de ez egyikükön sem látszik. Éveket letagadhatnának. Büszkén vállalják önmagukat, és nem akarják visszaforgatni az idő kerekét.

Pataki Ági azt vallja, másképp kell ma szépnek lennie, mint évekkel ezelőtt. Ha ezt tudomásul vesszük, akkor tudunk örülni annak a szépségnek, ami éppen van. Ez ad önbizalmat és kiegyensúlyozottságot egy nőnek. 

Csongrádi Kata hiúnak vallja magát, de ennek ellenére csak önmagának szeretne megfelelni. Azt mondja, imádja a bikinit, de ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel fel is vehesse, sokat tesz. Mindennap elvégzi az öt tibeti jóga gyakorlatot, tévé tornázik, meditál és élvezi az életet, ami érződik a kisugárzásán is. Rengeteget utazik, folyamatosan mozgásban van. És a minap a Reggeliben azt is elmesélte, Egyiptomban a bazársoron, Shakirának nevezték el. 

Ungár Anikó már több évtizede a köztudatban van, de még mindig példa a kortársai és a fiatalabb korosztály számára. Anikó szerint fiatalságának egyik titka, hogy folyamatosan frissen tartja elméjét, halad a korral mindenben. 

#Fókusz#szépség#pataki ági#ungár anikó#csongrádi kata#rtl#ma

Címlapról ajánljuk